Cum poti determina diferite persoane sa te urmareasca pe Instagram?

Cum poti determina diferite persoane sa te urmareasca pe Instagram?

Instagram este o aplicatie pentru iPhone, iPod Touch, iPad, Android si Windows Phone care permite utilizatorilor sa incarce poze in comunitatea Instagram sau in alte retele de socializare.

Iata cateva sfaturi despre cum puteti determina diferite persoane sa va urmareasca pe Instagram:

1

Participarea in Comunitatea Instagram:

- Uitati-va la mai multe pagini. Inainte sa incarcati poze si sa va asteptati ca oamenii sa va urmareasca activitatile, incercati sa intelegeti care este mersul lucrurilor in comunitatea Instagram.

- Vizualizati activitatea utilizatorilor preferati. Daca publicati poze pe care anumiti utilizatori le considera interesante, acestia va vor urmari activitatea si ii vor incuraja pe altii sa faca la fel.
Postati comentarii la pozele care va plac. Odata ce v-ati obisnuit cum sta treaba pe Instagram, puteti incepe sa scrieti comentarii la pozele care va inspira. Daca va aratati bunele intentii, activitatea voastra va fi urmarita de mai multi utilizatori.

- Gasiti-va prietenii si adaugati-i in lista voastra. Acest lucru se poate face prin setarea @(YourAccountName) din dreapta. Multor utilizatori le place sa urmareasca activitatea persoanelor care au multe vizualizari. De aceea este greu sa aveti multe vizualizari de la inceput. Asadar, este important sa va atrageti prietenii din alte retele sa va urmeasca pe Instagram.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Instagram este una dintre cele mai populare retele mobile de socializare, in care pot fi incarcate poze...
Telefonul tau mobil se misca din ce in ce mai greu? E posibil sa fie din cauza...
Instagram se afla pe lista celor mai importante platforme de socializare online, alaturi de Facebook si de...