Instagram

Lista articolelor despre instagram pe AflaCum.ro

Articole despre instagram

Citeste cele mai noi articole despre instagram publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre instagram, pe AflaCum.ro!

Instagram vine cu o noua setare pentru utilizatorii sai. Mai exact, acestia vor putea alege pe cine vor si pe cine nu in lista de urmaritori. Pana acum, restrictionarea urmaritorilor nedoriti era posibila doar prin setarea contului in modul privat.

Departamentul tehnic de la Instagram pregateste optiunea remove follower(elimina urmaritorul). Astfel, utilizatorii Instagram nu vor mai fi nevoiti sa activeze modul Privat pentru a scapa de prezenta urmaritorilor nedoriti. Noua optiune, aflata inca in stadiul de testare, va permite debarasarea de orice vizitator care a folosit optiunea follow pentru a se abona la contul public de Instagram.

Cel/cea eliminat/a nu va fi anuntat/a. Continutul va disparea, odata cu numele de utilizator din lista sa de contacte. Eliminatul va putea vedea in continuare post─ârile publice, insa doar daca foloseste optiunea Search pentru a redescoperi contul de Instagram de care era interesat.

Telefonul tau mobil se misca din ce in ce mai greu? E posibil sa fie din cauza anumitor virusi, dar si din cauza traficului de date utilizat, in principal, de Facebook si/sau de Instagram. Trebuie sa stii ca traficul de date aferent Facebook si Instagram poate fi diminuat si astfel reteaua ta preferata de socializare se va incarca mult mai repede.

Reducere trafic de date Facebook. Ce trebuie sa faci:

1. Intra in Magazin Play.

Instagram se afla pe lista celor mai importante platforme de socializare online, alaturi de Facebook si de Twitter. Popularitatea a ajuns atat de mare incat un astfel de site poate observa, la nivel macro, actiunile urmatoare ale utilizatorilor.

Spre exemplu, pe baza etichetarilor(hashtaguri), reprezentantii Instagram au putut sa intocmeasca un top al celor mai vizitate orase. Iata cum arata acesta:

1. Jakarta, Indonezia

Instagram este una dintre cele mai populare retele mobile de socializare, in care pot fi incarcate poze si de pe computer, dupa cum urmeaza:

1. Prin aplicatia InstaPic
Aveti nevoie de sistemul de operare Windows 8 sau o de o versiune mai recenta, deoarece aplicatia InstaPic este disponibila in Windows App Store, pentru aceste versiuni, nefiind compatibila cu alte sisteme de operare.

Descarcati InstaPic din Windows App Store. Dati click pe icoana Windows din partea dreapta si introduceti \"InstaPic\" in bara de cautare. Dati click pe icoana InstaPic, un dreoptunghi albastru cu 3 patrate in mijloc. Selectati butonul \"Install\" si asteptati ca aplicatia sa fie instalata cu succes.

Instagram este o retea de socializare prin care puteti sa va impartasiti pozele cu prietenii, fiind creata special pentru telefoanele mobile.

Totodata, este o retea rapida si usor de folosit – se ia o poza, se adauga filtre si un titlu si se da share.

Iata cum se creeaza un cont Instagram:

Daca vreti sa stergeti un cont de Instagram si nu stiti cum sa procedati, urmati pasii de mai jos, iar acesta va deveni istorie.

Accesarea contului online.

Salvati-va pozele. Daca doriti sa va stergeti contul Instagram, trebuie sa stiti ca toate pozele si clipurile video de pe acesta vor fi sterse o data cu el. Asadar, faceti o copie a acestora, pentru a nu le pierde.
Vizitati pagina de pornire Instagram. Nu puteti sa va stergeti contul de pe telefon, asadar trebuie sa faceti acest lucru de pe un computer, accesand site-ul instagram.com, cu ajutorul browserului preferat.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Instagram se poate folosi atat pe telefon, cat si pe computer. Iata cativa pasi prin care puteti...