Cumparare

Lista articolelor despre cumparare pe AflaCum.ro

Articole despre cumparare

Citeste cele mai noi articole despre cumparare publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre cumparare, pe AflaCum.ro!

Evolutia sociala inseamna si cresterea nevoilor de consum. Cu cat omul cunoaste mai mult, cu atat doreste mai mult, consuma mai mult. Pornind de la aceste premise, specialistii in marketing stiu cum sa isi atraga clientela si mai ales cum s-o pastreze. Asa s-a ajuns in situatia in care foarte multi dintre noi plecam la hipermarket cu o lista de cumparaturi, iar cand iesim din respectiva cladire ne dam seama ca am cheltuit cu mult peste ce ne propusesem.

Comportamentul cumparatorului este atent studiat de catre agentii de marketing, care, astfel, adapteaza metodele de vanzare, astfel incat clientul sa bage sigur si adanc mana in buzunar. Cateva dintre aceste metode sunt deja cunoscute. Iata care sunt acestea:

1. Modalitatea de asezare a produselor. Nimic nu e intamplator in dispunerea de pe rafturi, in toate hipermarketurile . Astfel:

Multe persoane evita sa comande produse online, de pe diverse siteuri cum ar fi eBay, deoarece exista o serie  de persoane rau intentionate, care vand produse contrafacute, la preturi foarte mici, pentru a pacali cumparatorii.

Iata cum puteti evita produsele contrafacute pe eBay:

Verificati produsele puse la vanzare. Desi majoritatea produselor puse la vanzare pe eBay pot fi contrafacute, anumite branduri sunt mai des falsificate decat altele. Cele mai des falsificate produse sunt: softurile de computer, gadget-urile, hainele de firma si antichitatile. Este indicat sa va informati cu privire la anumite trasaturi ale produselor originale, inainte de a le comanda online, ca sa evitati riscul cumpararii de marfa contrafacuta.

Iata cum puteti negocia cel mai bun pret pentru masina visurilor dumneavoastra.

Unii oameni isi cumpara o masina noua, de mai multe ori, pe parcursul vietii, dar nu multi au rabdare sa compare preturile sau sa negocieze cel mai bun pret. Multi oameni isi cumpara masini prea scumpe, nestiind ca ar fi putut sa economiseasca o gramada de bani.

Poate vi s-a intamplat si dumneavoastra acest lucru, fara sa stiti.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.