Cum puteti sterge Adware (reclamele afisate) din Windows XP?

Cum puteti sterge Adware (reclamele afisate) din Windows XP?

Adware (reclamele afisate) fac mereu  parte din experienta unui utilizator de Internet si pot fi foarte enervante, deoarece intrerup navigarea si pot incetini functionarea computerului.

Aceste reclame pot lua forma unor anunturi din partea de sus a paginii, care apar pe site-uri sau a unor pop-ups, ce intrerup, in mod iritant, navigarea pe Internet si nu sunt doar enervante, ci pot fi si daunatoare computerelor, deoarece unele contin spyware(un software care se poate instala singur sau se poate executa pe computer fara a va notifica, a va cere aprobarea sau un control adecvat), ce se infiltreaza in computere si incearca sa ia informatiile gasite.

De exemplu, daca exista in computer date despre cardurile bancare personale, aceste software-uri pot sa va fure informatii si implicit identitatea.

Iata cum puteti sterge reclamele afisate, daca sunteti utilizatori Windows XP:

- Lucruri necesare. Pentru a sterge aceste reclame, aveti nevoie de un program anti-adware sau anti-spyware, precum si de un antivirus, eficiente si cunoscute, pe care le puteti procura de la magazinele de specialitate sau le puteti descarca gratuit de pe Internet.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Daca ai observat ca laptopul sau PC-ul functioneaza mai greoi, inseamna ca probabil trebuie sa “cureti” calculatorul...
Lumea moderna e conectata in proportie covarsitoare la internet! Fie ca ne aflam la birou sau acasa,...
Traim in era Internetului pe mobil, lucru care ne simplifica foarte mult existenta, deoarece putem cauta orice...