Windows xp

Lista articolelor despre windows xp pe AflaCum.ro

Articole despre windows xp

Citeste cele mai noi articole despre windows xp publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre windows xp, pe AflaCum.ro!

Pentru a schimba o parola in Windows XP trebuie sa va logati ca si administrator, pe un computer care are acest sistem de operare si sa parcurgeti urmatorii pasi:  

1. Dati click pe Start si in functie de setup dati click fie pe Control Panel, fie puneti cursorul pe Settings si apoi dati click pe Control Panel.

2. Dupa ce Control Panel se deschide, dati un click sau un dublu click pe User Accounts, in functie de setup.

Nivelul scazut al tusului dintr-o imprimanta face ca imaginile imprimate sa fie sterse.

Pentru a evita aceasta problema este indicat sa verificati nivelul tusului, in mod periodic. Imprimantele HP au aplicatii software care va permit sa faceti acest lucru cu usurinta.

Iata cum se verifica nivelul tusului din cartusul unei imprimante HP.

Daca vreodata vei dori sa imparti hard-disk-ul tau in mai multe parti, denumite partitii sau volume, acest articol te va indruma in acest sens.

Este posibil sa-ti doresti acest lucru pentru a asigura integritatea anumitor tipuri de date, pentru a instala mai multe sisteme de operare pe un singur computer, sau pentru a limita spatiul ocupat de diverse tipuri de date, cum ar fi fisiere video sau audio.

Procesul de partitionare al unui hard-disk nu este atat de complicat, pe cat de mare este riscul de a pierde datele pe care le contine. Din acest motiv, este obligatorie salvarea datelor sau a informatiilor pentru care nu vrei sa existe riscul de a le sterge.

Metoda 1: Crearea unei partitii in Windows XP, Vista sau Windows 7

Cel mai usor mod de a da share unei conexiuni si unor resurse intr-o retea de acasa este prin intermediul unui router. Iata cum puteti instala o imprimanta Brother, printr-un router:

In primul rand, conectati imprimanta la router.

Conectati imprimanta la o sursa de curent si porniti-o. Conectati capatul unui cablu Ethernet (UTP CAT-5), la imprimanta, prin portul RJ-45.

Adware (reclamele afisate) fac mereu  parte din experienta unui utilizator de Internet si pot fi foarte enervante, deoarece intrerup navigarea si pot incetini functionarea computerului.

Aceste reclame pot lua forma unor anunturi din partea de sus a paginii, care apar pe site-uri sau a unor pop-ups, ce intrerup, in mod iritant, navigarea pe Internet si nu sunt doar enervante, ci pot fi si daunatoare computerelor, deoarece unele contin spyware(un software care se poate instala singur sau se poate executa pe computer fara a va notifica, a va cere aprobarea sau un control adecvat), ce se infiltreaza in computere si incearca sa ia informatiile gasite.

De exemplu, daca exista in computer date despre cardurile bancare personale, aceste software-uri pot sa va fure informatii si implicit identitatea.

Orice hard necesita a fi partitionat.

Partitionarea se poate face pe o singura partitie care sa cuprinda tot spatiul hard-ului sau pe mai multe partitii, in functie de nevoi. O partitionare buna a hard-ului te scuteste de multe probleme ce ar putea sa apara mai apoi. Multi prefera sa aiba o singura partitie pe care sa se afle si sistemul de operare si alte fisiere, dar asta nu e o practica buna pentru ca, in cazul in care ceva nu merge la nivelul sistemului, se pot pierde toate datele din partitie.

Daca folosesti un hard mai vechi la laptopul tau, iata ce trebuie sa faci pentru partitionarea acestuia:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Daca ai observat ca laptopul sau PC-ul functioneaza mai greoi, inseamna ca probabil trebuie sa “cureti” calculatorul...
Daca esti nevoit sa transferi fisiere de dimensiuni mari de pe un calculator pe altul sau pur...