Cartofi noi inabusiti

Cartofi noi inabusiti

Cartofii noi inabusiti in unt sau untura se rumenesc in cuptor pana capata o pojghita crocanta de culoare galben-maronie.

Ingrediente:

- un kg cartofi noi,
- un lingura unt sau untura,
- o ceasca apa, sare.

Mod de preparare:

1

Se rad cartofii si se oparesc cinci minute in apa clocotita cu sare.

2

Se scurg bine si se pun intr-o cratita cu o lingura de unt sau de untura.

3

Se dau la cuptor acoperiti si se tin sa se rumeneasca.

4

Se adauga 1/2 ceasca de apa si se lasa la cuptor pana zeama scade de tot.

Cartofii raman foarte fragezi inauntru si rumeni pe afara.

Etichete: cartofi noi,

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Cartofii noi se consuma primavara si sunt deliciosi daca ii asezonati cu diverse ierburi aromate cum sunt...
Zypadhera este un medicament sub forma de pulbere si solvent din care se obtine o suspensie injectabila...
Penicilina V sub forma de comprimate este un medicament care trateaza numeroase infectii. Indicatii: Forme usoare si...