Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Cartofii noi inabusiti in unt sau untura se rumenesc in cuptor pana capata o pojghita crocanta de culoare galben-maronie.
Cartofii noi inabusiti in unt sau untura se rumenesc in cuptor pana capata o pojghita crocanta de culoare galben-maronie.
Ingrediente:
- un kg cartofi noi,
- un lingura unt sau untura,
- o ceasca apa, sare.
Mod de preparare:
Se rad cartofii si se oparesc cinci minute in apa clocotita cu sare.
Se scurg bine si se pun intr-o cratita cu o lingura de unt sau de untura.
Se dau la cuptor acoperiti si se tin sa se rumeneasca.
Se adauga 1/2 ceasca de apa si se lasa la cuptor pana zeama scade de tot.
Cartofii raman foarte fragezi inauntru si rumeni pe afara.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.