Cartofi noi cu verdeata

Cartofi noi cu verdeata

Cartofii noi se consuma primavara si sunt deliciosi daca ii asezonati cu diverse ierburi aromate cum sunt rozmarinul si mararul.

Ingrediente:

- un kg cartofi noi,
- o lingura de unt,
- o lingurita de marar tocat,
- sare.

Mod de preparare:

1

Cartofii noi nu se curata de coaja, ci se rad cu cutitul sau, dupa ce au fost tinuti catva timp in apa, se freaca cu un servet aspru si cu putina sare.

2

Se mai spala intr-o apa, se scurg si se pun intr-o cratita cu o lingura de unt.

3

Se misca des cratita, ca sa nu se prinda de fund si se lasa sa se rumeneasca uniform.

4

Cand sunt aproape gata, se sareaza si se presara cu marar taiat marunt.

Se servesc cu salata verde.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Romanii sunt, in genere, mari consumatori de cartofi. Te afli printre ei? Si daca da, cum ii...
Cartoful este un ingredient de baza in multe bucatarii ale lumii. Poate fi preparat in zeci de...
Te afli in perioada Postului sau poate , pur si simplu, nu consumi carne? Daca esti intr-o...