Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Sursa bogata de vitamine din complexul B, ciupercile se prepara intr-o diversitate de combinatii atractive.
Sursa bogata de vitamine din complexul B, ciupercile se prepara intr-o diversitate de combinatii atractive.
Pentru ca sezonul muraturilor este la inceput, noi va propunem ciuperci marinate in otet cu mirodenii.
Ingrediente:
- ciuperci
- ulei
- sare
- otet
- piper pisat
- foi de dafin.
Mod de preparare:
Se aleg ciuperci marunte si inchise.
Se spala in cateva ape.
Se pun la foc intr-o cratita cu ulei, in proportie de 100 g ulei la 1 kg de ciuperci si putina sare.
Dupa ce au dat in clocot se mai tin 10 minute.
Se adauga cateva linguri de otet, o lingurita de piper pisat, sare dupa gust, precum si 1-2 foi de dafin.
Se asaza in borcane, se leaga cu hartie pergament si se fierb o ora pe baie de apa.
Se servesc ca aperitiv cu verdeata maruntia sau cu ceapa. Sunt excelente pentru masa de Craciun sau de Revelion.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.