Lyxumia

Citeste prospectul medicamentului Lyxumia si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Lyxumia se utilizeaza la adultii care au diabet zaharat de tip 2 pentru controlarea concentratiei de glucoza în sange.

Prezentul document este un rezumat al Raportului public european de evaluare (EPAR) pentru Lyxumia. Documentul explica modul în care Comitetul pentru medicamente de uz uman (CHMP) a evaluat medicamentul, pentru a emite avizul în favoarea acordarii autorizatiei de introducere pe piata si recomandarile privind conditiile de utilizare pentru Lyxumia.

Ce este Lyxumia?

Lyxumia este un medicament care contine substanta activa lixisenatida. Este disponibil sub forma de solutie injectabila într-un stilou injector (pen) preumplut care elibereaza 10 micrograme sau 20 micrograme de lixisenatida pentru fiecare doza.

Pentru ce se utilizeaza Lyxumia?

Lyxumia se utilizeaza la adultii care au diabet zaharat de tip 2 pentru controlarea concentratiei de glucoza (zahar) în sange. Este utilizat în asociere cu medicamente antidiabetice administrate pe cale orala si/sau cu insulina bazala (insulina cu actiune de lunga durata) la pacienti ale caror niveluri de glucoza din sange nu sunt controlate adecvat prin aceste medicamente, împreuna cu regimul alimentar si exercitiul fizic.

Pagina 1/6

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Starlix si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Starlix se utilizeaza...
Citeste cu atentie si acest prospect si vezi pentru ce este indicat Siofor ®500 , comprimate filmate...
Citeste prospectul medicamentului Maninil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Este indicat...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare