Siofor 500 , comprimate filmate

Citeste cu atentie si acest prospect si vezi pentru ce este indicat Siofor ®500 , comprimate filmate si cum se administreaza.

Indicatii terapeutice: Diabet zaharat non-insulino-dependent ( de tip II), in special la pacientii supraponderali, cand nu se poate realiza un control metabolic satisfacator numai prin dieta si exercitiu fizic.

De asemenea, Siofor 500 poate fi administrat in asociere cu antidiabetice sulfonileurice tinandu-se insa cont de contraindicatii.

La pacientii supraponderali cu diabet zaharat de tip II la care nu s-au obtinut rezultate prin dieta, s-a demonstrat reducerea complicatiilor diabetului zaharat atunci cand sunt tratati cu metformina ca prima linie terapeutica.

Compozitie: Un comprimat filmat contine de metflormina 500 mg si excipienti : nucleu – hidroxipropilmetilceluloza , povidona, stearat de magneziu, film – hidroxipropilmetilceluloza, macrogol 6000, dioxid de titan ( E171)

Grupa farmacoterapeutica:

Antidiabetice orale, biguanide.

Contraindicatii: Siofor 500 nu se administreaza in urmatoarele cazuri :

Pagina 1/7

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Starlix si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Starlix se utilizeaza...
Citeste prospectul medicamentului Maninil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Este indicat...
Citeste prospectul medicamentului Lyxumia si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Lyxumia se utilizeaza...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare