Care este varsta potrivita pentru casatorie?

Care este varsta potrivita pentru casatorie?

Nu putem spune ca exista vreo varsta portrivita pentru casatorie.

Acest pas implica maturitate si unirea a doua destine pe viata, asadar este indicat sa urmariti anumite semne, ce va pot indica daca sunteti sau nu pregatiti pentru casatorie:

1

Asigurati-va ca aveti 100% incredere in persoana cu care doriti sa va casatoriti, deoarece acest pas implica atat parti bune, cat si incercari si este indicat sa va casatoriti cu cineva pe care va puteti baza neconditionat.

2

Terminati-va intai studiile. Acest lucru este foarte important deoarece veti avea nevoie de bani sa va intretineti familia. Educatia este fundatia unei sigurante financiare pe termen lung.

3

Ganditi-va daca sunteti dispusi sa va mutati intr-o alta localitate, de dragul sotului sau a sotiei.
Faceti o analiza a acestui pas, din punct de vedere financiar si ganditi-va daca va aduce stabilitate in acest sens. Purtati o discutie cu partenerul si stabiliti daca veti avea sau un un buget comun si despre ce cheltuieli implica traiul impreuna.

4

Ganditi-va care sunt relatiile cu familia partenerului, cat de bine va intelegeti cu membrii acesteia si daca va accepta, deoarece va trebui sa aveti de-a face cu ei o viata intreaga si este important sa fiti in relatii bune.

5

Intrebati-va daca puteti sa discutati deschis cu partenerul despre probleme intime. Daca nu reusiti sa faceti aceasta ar fi mai bine sa nu faceti marele pas.

6

Nu in ultimul rand, cel mai important lucru este sa va iubiti partenerul si ca acesta sa va iubeasca cu adevarat, acceptandu-va reciproc asa cum sunteti. Aceasta este cheia unei casatorii de succes.

Etichete: casatorie, relatii, varsta

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Casatoria inseamna, automat, mutarea impreuna, iar acest pas important aduce, de la sine, o mare provocare in...
Casatoria pe care multi inca o considera clasica in Romania presupune adoptarea numelui de familie de catre...
Casatoria intre un cetatean roman si unul strain presupune, ca si in cazul clasic(casatoria intre doi cetateni...