Ce accesorii par mireasa se poarta la nuntile din 2018?

Ce accesorii par mireasa se poarta la nuntile din 2018?

Te mariti anul viitor, dar nu stii ce accesorii par mireasa se poarta la nuntile din 2018? Urmareste in continuare principalele tendinte pe care designerii din industria nuntilor le-au pregatit pentru tine, ca sa stii ce accesorii par sa alegi pentru coafura de mireasa.

1. La o rochie de mireasa cu design minimalist, se poarta accesorii de par glam. Cuvantul de ordine pentru nuntile din 2018 este opulenta, in ceea ce priveste accesoriile de par. Miresele sunt incurajate sa poarte accesorii de printesa, cum sunt tiarele de mireasa sau pieptenii de par cu cristale.

2. Coafuri sofisticate si accesorii de par mireasa pe masura. Coafurile boho nu mai sunt la moda la nuntile din 2018, iar coronitele din flori naturale sunt inlocuite cu ceva mai extravagant. Prin urmare, daca organizezi o nunta vintage, poti alege un accesoriu de par cu perle, iar daca esti o romantica incurabila, mizeaza pe accesorii de par cu cristale si elemente inspirate din natura.

3. Se pune accent pe accesoriile de par versatile. Daca nu esti hotarata ce accesoriu sa porti in par si nici macar nu stii ce coafura sa adopti, avem o solutie pentru tine. Exista accesorii de par multifunctionale, care merg la orice coafura.
Acestea au avantajul ca sunt flexibile si le poti indoi cum vrei. Cel mai adesea, pot fi purtate ca bentite, dar si rulate in jurul unui coc sofisticat.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Fiecare barbat ar trebui sa aiba macar un costul elegant, pentru ocazii. Iata cum p0ti alege un...
Vanataile de pe fata, brate si picioare pot scadea increderea in sine si pot avea un impact...
Femeile adora sa fie frumoase in orice anotimp, insa iarna le ofera mai multe posibilitati de a-si...