De ce sa porti la nunta o voaleta mireasa ivory?

Articol scris de SelfEvents.ro
De ce sa porti la nunta o voaleta mireasa ivory?

Orice mireasa vrea sa arate sublim la nunta si sa culeaga amintiri de durata din ziua cea mare, iar o voaleta mireasa ivory poate face diferenta in look-ul oricarei femei cochete.

Fie ca este iarna sau vara, voaleta de mireasa ivory se asorteaza perfect cu o rochie in nuante de crem, bej sau galben pal, scotand in evidenta tenul bronzat si coafura miresei.

Iata si alte motive care te vor convinge ca voaleta de mireasa ivory este accesoriul perfect pentru tine in ziua nuntii.

1. Voaleta de mireasa ivory te face sa pari misterioasa, iar daca alegi un model cu plasa, acesta va fi adecvat pentru biserica.

2. O astfel de palarie mireasa de inspiratie regala este accesoriul potrivit pentru o nunta clasica sau vintage organizata la castel.

3. Spre deosebire de voal, care se poarta numai la nunta, voaleta ivory denota bun gust si eleganta in orice moment, inclusiv la Cununia Civila.

4. Voaleta de mireasa ivory este perfecta pentru obiceiul numit "Dezvelirea miresei", atunci cand nasa de cununie scoate de pe capul miresei voalul si il inlocuieste cu un accesoriu mai potrivit pentru o femeie maritata.

5. Voaletele de mireasa ivory sunt chic si nu se demodeaza niciodata. In plus, acest accesoriu de par este practic de purtat in orice moment al zilei.

6. O voaleta de mireasa ivory inlocuieste cu succes palaria, dar si alte accesorii de par la care ar putea sa apeleze o mireasa. De obicei, voaletele sunt prevazute cu niste clame care se fixeaza pe interior.

Articol scris de

SelfEventS.ro este un magazin online destinat unora dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu: NUNTA si BOTEZ.

Pe www.selfevents.ro gasesti tot ce iti trebuie in materie de accesorii pentru nunta si botez: marturii nunta, marturii botez, voaluri mireasa, papioane mire, voalete ocazie, genti / plicuri ocazie, etc!

Nu uita sa intri si pe blogul nostru pentru ca venim in ajutorul tau cu articole, idei, sfaturi si ponturi pentru organizarea nuntii perfecte.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Daca esti o mireasa chic si doresti sa iesi din anonimat la cununia civila sau la propria...
Daca esti o mireasa chic si nu stii cum sa iti alegi voaleta in functie de stilul...
Pentru ca o nunta este evenimentul la care mirii trebuie sa arate ca scosi din cutie, protagonista...