Ce cravata este potrivita pentru nunta?

Articol scris de SelfEvents.ro
Ce cravata este potrivita pentru nunta?

Daca nu stii ce cravata este potrivita pentru nunta sau pentru cununia civila, atunci trebuie sa citesti cateva sfaturi vestimentare. Fie ca esti mire, cavaler de onoare, nas sau socru, regulile de buna purtare a cravatei sunt similare.

Domnii obisnuiesc sa poarte cravata si in viata de zi cu zi, la costumul business sau casual, insa la nunta fiecare amanunt vestimentar este esential, incepand de la alegerea modelului de cravata si terminand cu nuanta acestui accesoriu elegant.

De asemenea, atunci cand iti alegi cravata pentru nunta mai trebuie sa ai in vedere tesatura si evident, culoarea celorlalte piese care alcatuiesc tinuta de ceremonie (camasa, sacou etc).

Iata cateva sfaturi de stil care te vor ajuta sa alegi cravata perfecte pentru nunta:

1. Asociaza la o camasa alba cu guler normal o cravata colorata, care te face sa te remarci la nunta. Culoarea cravatei poate fi bordo, bleumarin, gri sau negru, mai ales daca esti adeptul stilului conservator.

2. La nunta nu este obligatoriu sa porti batista de buzunar. Este suficient sa alegi o cravata eleganta, fara alte accesorii vestimentare care sa iti incarce tinuta.

3. Alege culoarea cravatei dupa sezon sau tinand cont de un detaliu din tinuta miresei. Poti purta o cravata draguta in loc de un papion butterfly, daca esti un mire modern.

4. Poarta o cravata slim daca esti adeptul stilului contemporan si opteaza pentru o cravata mai lata daca te caracterizeaza stilul clasic.

5. Evita combinatia negru-maro. De exemplu, daca porti un costum de nunta negru, evita cravata si pantofii maro. Nu se cade sa te prezinti astfel imbracat la un eveniment formal.

6. Daca esti mire si ai decis sa porti la propria nunta cravata, roaga-i pe domni sa iti urmeze exemplul si decide un dress code pentru invitati.

Tinand cont de fiecare detaliu vestimentar, vei avea un look ingrijit, iar cei prezenti la nunta iti vor admira stilul rafinat.

Articol scris de

SelfEventS.ro este un magazin online destinat unora dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu: NUNTA si BOTEZ.

Pe www.selfevents.ro gasesti tot ce iti trebuie in materie de accesorii pentru nunta si botez: marturii nunta, marturii botez, voaluri mireasa, papioane mire, voalete ocazie, genti / plicuri ocazie, etc!

Nu uita sa intri si pe blogul nostru pentru ca venim in ajutorul tau cu articole, idei, sfaturi si ponturi pentru organizarea nuntii perfecte.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Unul dintre cele mai importante accesorii care compune tinuta de ginere este cravata mire. Cum sa o...
Iata cateva sfaturi pentru oamenii de afaceri, cu privire la vestimentatia pe care ar trebui s-o adopte...
Sunt momente in viata in care trebuie sa imbraci un costum la care sa-i asortezi o cravata. ...