Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Aterinele fac parte din grupul pestilor migratori care vin in lacurile de pe litoral sau in Marea Neagra pentru a se reproduce.
Aterinele fac parte din grupul pestilor migratori care vin in lacurile de pe litoral sau in Marea Neagra pentru a se reproduce.
Acest peste constituie o hrana apetisanta atat pentru stavrid, cat si pentru alti pesti care traiesc in apele salmastre.
Aterinele sunt pesti de mici dimensiuni si sunt foarte gustosi prajiti.
Ingrediente:
- 1,500 kg aterine
- 2 linguri de malai sau faina
- 100 grame ulei
- sare
- optional: usturoi sau lamaie.
Mod de preparare:
Se pregatesc la fel ca si guvizii.
Se spala, se curata de intestine.
Se sareaza, se dau prin malai sau faina si se prajesc in ulei incins.
Se mananca reci sau calzi cu mujdei de usturoi sau lamaie.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.