Pastravi prajiti

Pastravi prajiti

Pastravii prajiti au gust dulceag si se mananca fara dificultate daca inlaturati sira deoarece au putine oase.

Pentru prajit puteti folosi, dupa preferinte, malai, pesmet sau faina. Deoarece pastravii se gasesc gata eviscerati si fara cap, puteti sa ii preparati in doar cateva minute!

Ingrediente:

- 1,5 kg pastravi proaspeti,

- 2 linguri de faina,

- 100g ulei,

- sare,

- frunze de patrunjel,

- lamaie.

Mod de preparare:

1

Se curata pestii, se sareaza si se lasa sa stea o jumatate de ora.

2

Se usuca cu o carpa curata, se dau in faina si se prajesc in ulei fierbinte.

3

Pestii se asaza pe farfurie, cu frunze de patrunjel. Se servesc cu lamaie.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Unii spun despre pastrav ca nu are un gust deosebit, dar preparat la gratar este imposibil sa...
Pastravii sunt pesti de apa dulce pe care ii poti gasi cu usurinta in stare proaspata la...
Nativii din zodia Pesti sunt sensibili, intuitivi si romantici, ceea ce ii face compatibili cu zodii care...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare