Cum poate fi pastrat respectul de sine intr-o relatie online?

 Cum poate fi pastrat respectul de sine intr-o relatie online?

In era Internetului tot mai multe persoane incep relatii online.

Este important ca aceste persoane sa fie deschise si sa-si schimbe mentalitatea, pentru a-si putea pastra respectul de sine.

Iata cateva sfaturi in acest sens:

Fiti deschisi la nou. Relatiile online sunt dovada acestui fapt. Daca atunci cand ne cautam de lucru, facem cumparaturi sau  intreprindem tranzactii bancare online nu ne pierdem respectul de sine, de ce am face-o atunci cand avem o relatie online?

Fiti sinceri cu voi insiva. Grija pierderii respectului de sine odata cu implicarea intr-o relatie online e specifica firii umane, fiind cauzata de o criza de constiinta. Este normal sa dati dovada de timiditate si sa va temeti sa va deschideti in fata unei persoane straine, pe internet. La fel ca in viata reala nimeni nu e obligat sa se arunce cu capul inainte intr-o relatie, cu o persoana necunoscuta.

Fiti voi insiva si nu va schimbati pentru nimeni. E posibil ca multe persoane care cauta relatii online sa doreasca sa profite de bunatatea si generozitatea voastra, asadar fiti naturali si comportati-va cum o faceti de obicei.  

Fiti pretentiosi. Pastrarea respectului de sine atunci cand cautati relatii online poate fi un lucru usor, atata timp cat va pastrati adevarata identitate si stiti exact ce cautati. Cautati mai multe profile si alegeti-le pe acelea compatibile pentru o relatie online.

Nu fiti disperati. Nu cadeti prada ispitei de a iesi cu prima persoana care va acorda atentie online. Cautarea unei relatii online poate fi un proces de durata si poate incepe prin relatii de prietenie. Mentineti-va standardele si respectul de sine si totul va veni de la sine.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

In orice relatie, oricat de stabila si de fericita ar fi, apar la un moment dat mici...
Ai iesit cu un tip, te-ai distrat grozav si vrei sa-l vezi din nou? Speri ca se...
Relatiile la distanta sunt la mare cautare in societatea moderna, fiind determinate de globalizare, de comunicarea virtuala...