Cum poate fi salvata o relatie

Cum poate fi salvata o relatie

Relatiile de cuplu implica intotdeauna doua persoane, asadar daca intampinati anumite probleme, trebuie sa stiti ca nu sunteti singurul vinovat sau singurul care poate sa le rezolve. Iata cum poate fi salvata o relatie:

1. In primul rand trebuie sa identificati problemele aparute, pentru a le putea discuta cu partenerul de cuplu.

2. Nu dati vina in mod direct pe partener, pentru lucrurile care vi se pare ca le face gresit, ci explicati-i ca nu sunteti multumit de respectivul aspect si ca ati dori sa-si schimbe comportamentul.

3. Nu va luati la cearta cu partenerul de cuplu, din cauza unor lucruri marunte, care va sacaie. Incercati, in schimb, sa-i explicati, ca respectivele aspecte va deranjeaza.

4. Daca observati ca va enervati prea tare in timpul unei discutii cu partenerul, asteptati cateva minute sa va calmati, inainte de a continua conversatia, deoarece emotiile va vor influenta negativ si veti ajunge sa va certati din nimic.

5. Inainte de a va lua la harta cu partenerul de cuplu, ganditi-va ce simte si prin ce trece acesta. Nu va puneti mereu pe prim plan, deoarece acest lucru nu este benefic pentru relatie.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Orice relatie trece, la un moment dat, prin momente de cumpana. Acestea sunt provocate, la inceput, de...
Despre relatii s-a scris si se va mai scrie mult. Cu toate acestea, adevarurile absolute nu pot...
Multi oameni sunt convinsi ca fericirea inseamna sa te casatoresti si sa faci copii. In realitate, exista...