Cum poti avea o relatie de succes cu nativii zodiei Leu?

Cum poti avea o relatie de succes cu nativii zodiei Leu?

Barbatii Leu pot fi foarte atragatori si au de obicei multe admiratoare.

Daca doriti sa aveti o relatie cu un nativ al acestei zodii, veti realiza ca Leii sunt foarte puternici si ca pot parea rautaciosi. Leilor trebuie sa le aratati ca sunteti puternice si ca stiti cum sa va comportati in preajma lor, demonstrandu-le, totodata, ca ii adorati si ca ii apreciati.

Iata ce puteti face pentru a avea o relatie de succes cu nativii zodiei Leu:

1

Flatati-i. Leii au un orgoliu foarte puternic si pot rani pe cineva cu usurinta. Trebuie in permanenta sa stie ca sunt apreciati si iubiti. Desi nu le place sa arate, pot fi usor raniti. Chiar daca nu sunt pusi la zid, daca nu li se arata ca sunt apreciati, Leii se simt siguri si vor cauta pe cineva care sa le arate ca sunt apreciati.

2

Fiti puternice si aratati-le ca aveti un puternic respect de sine. Leilor nu le place sa aiba o relatie cu o femeie pe care nu o pot respecta si le plac femeile increzatoare si independente.

3

Fiti feminine si sociabile. Barbatii Leu iubesc femeile care dau dovata de feminitatea, asadar evitati sa fiti masculine si nu incercati sa-i dominati. Leilor le place sa aiba relatii cu femei pe care sa le poata scoate in societate si de care sa fie mandri. Nu trebuie sa fiti prea populare, insa nici antisociale, deoarece barbatii Leu respecta femeile admirate.

4

Ajutati-i cand sunt raniti. Chiar daca nu o arata, Leii au nevoie de ingrijire atunci cand sunt raniti. Nu vor sa fie tratati ca fiind neajutorati sau patetici, insa le place sa fie consolati.

5

Fiti surprinzatoare. Barbatii Leu se plictisesc usor si au nevoie de divertisment in relatie. Dati dovada de umor si faceti lucruri la care nu se asteapta.

6

Iesiti mult in oras. Majoritatea Leilor iubesc evenimentele, care ii scot din casa. Pot fi foarte romantici si iubesc restaurantele stilate si inalta societate. Totodata le place sa se distreze si sa incerce lucruri noi.

7

Nu fiti prea geloase. Leii atrag multe femei, asadar au multe prietene. Ei sunt inconjurati de oameni, care ii admira si in majoritatea cazurilor nu exista nimic romantic in aceasta. Pentru Lei este extrem de agasant ca femeia de langa ei sa-i acuze mereu de infidelitate, cand nu au facut nimic rau.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Orice femeie doreste langa ea un barbat inteligent, care se poate descurca in orice situatie. Dragostea nu...
Nativele zodiei Leu sunt puternice, entuziaste, deschise, amuzante, romantice, pasionale si poetice, fiind prietene si iubite extraordinare. ...
Orice femeie cauta relatia perfecta, acea conexiune puternica alaturi de barbatul iubit. Tocmai din dorinta de a...