Cum sa scapi din zona prieteniei

Cum sa scapi din zona prieteniei

De multe ori se intampla ca doua persoane de sex opus sa se inteleaga foarte bine, ca amici, iar unul dintre ei sa se indragosteasca de celalalt si sa-si doreasca sa treaca de la prietenie, la o relatie de cuplu.

Iata ce trebuie sa faceti ca sa scapati din zona prieteniei:

Treceti peste stereotipul de baiat sau fata „ de treaba”, caracteristic persoanelor aflate in zona prieteniei. Acest lucru inseamna sa renuntati in a face totul ca sa multumiti o alta persoana, sacrificandu-va si tinand ascunse propriile nevoi si dorinte. Atunci cand suntem indragostiti de cineva, dar nu dorim sa presam respectiva persoana sa inceapa o relatie de cuplu, de teama sa nu stricam prietenia, se aduna o serie de frustrari. Punand sentimentele cuiva mai presus de ale noastre, riscam ca altii sa creada ca sentimentele noastre nu conteaza si ajungem sa ne subestimam in timp, ca persoane.

Nu dati semne de disperare. Daca transmiteti semnale ca doriti foarte mult sa fiti cu o persoana, aceasta s-ar putea sa va respinga, deoarece v-ar putea considera prea insistenti si disperati sa fiti intr-o relatie. Totodata, puteti supraestima persoana iubita, din dorinta arzatoare de a fi cu ea.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Baietilor le poate fi destul de greu sa se apropie de o fata si sa lege o...
Simti ca relatia ta nu mai functioneaza? Nu cauta un vinovat, ci cauzele! Doar asa vei gasi...
Orice relatie trece, la un moment dat, prin momente de cumpana. Acestea sunt provocate, la inceput, de...