5 motive sa stai departe de un prieten toxic

 5 motive sa stai departe de un prieten toxic

Exista mai multe tipuri de prietenii, unele benefice, iar altele de-a dreptul toxice. Iata 5 motive sa stati departe de un prieten toxic:

1. Acest tip de persoana nu va accepta asa cum sunteti. Prietenii adevarati sunt aceia care va accepta atat calitatile, cat si defectele, nu incearca niciodata sa va schimbe si va sunt alaturi la bine si la greu. Un prieten toxic este opusul unui prieten adevarat.

2. Nu va simtiti bine in compania persoanei respective. Acesta este un semn ca nu mai trebuie sa fiti prieteni cu ea. Un prieten toxic este sarcastic, rautacios, isi descurajeaza prietenii si ii influenteaza negativ, asadar este indicat sa pastrati distanta fata de o astfel de persoana.

3. Un prieten toxic va oboseste, lasandu-va fara energie dupa ce petreceti mai mult timp impreuna. Acest lucru poate fi greu de crezut si poate fi verificat doar prin experienta.  

4. In cazul unei prietenii toxice, voi sunteti cei care vin mereu cu initiativa si astfel de prieteni ies in oras numai daca sunt liberi si au chef sau daca nu au altceva mai bun de facut. Acest tip de prietenie nu este una adevarata.  

5. Relatia de prietenie s-a deteriorat si nu va mai intelegeti deloc cu un prieten. Acesta este un semn ca prietenia a devenit toxica si este indicat sa nu mai pastrati legatura cu persoana respectiva.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Familia si prietenii sunt concepte esentiale, intr-o societate in care totul se misca foarte rapid, sacadat, stresant....
Vrei sa afli daca o persoana intrata recent in viata ta te place sau nu? Ai putea...
Prietenii sunt foarte importanti pentru orice om. Fara acestia, singuratatea, depresia, anxietatea se pot instala rapid in...