Cum sa ai o casnicie fericita. Cele 6 reguli ale lui Tom Hanks

Cum sa ai o casnicie fericita. Cele 6 reguli ale lui Tom Hanks

Viata de actor e banoasa si frumoasa, dar are neajunsurile sale! Spre exemplu, casnicia e o mare provocare pentru majoritatea vedetelor de la Hollywood. Multe mariaje sfarsesc rapid si cu scandal. Nu e si cazul cuplului Tom Hanks - Rita Wilson. Cei doi au 31 ani de casnicie si se declara fericiti impreuna.

Cum au reusit Tom Hanks si Rita Wilson sa gaseasca reteta fericirii in cuplu? Iata o lista de reguli pe care le-am putut deduce din declaratiile lui Tom Hanks:

1. Nu te casatori inainte de a implini 30 ani. Tom Hanks si Rita Wilson s-au intalnit in timpul filmarii la Volunteers(Voluntarii) in 1985, unde au jucat rolurile unui cuplu indragostit. Cei doi s-au indragostit rapid, insa Hanks avea, deja, o sotie si doi copii, iar Rita era logodita. Dupa 3 ani de relatie secreta, Tom Hanks a divortat si a cerut-o pe Rita Wilson.

Astazi, Hanks spune ca a gresit la prima casatorie, deoarece era prea tanar, impulsiv si nu a judecat corect situatia. Actorul crede ca o casatorie trebuie sa fie mai degraba o decizie constienta decat una impulsiva. Nu te casatori pana nu ai implinit 30 de ani, e sfatul lui Hanks.

2. Cunoaste-ti jumatatea si intelege-o chiar si in cele mai dificile situatii. Hanks a fost catolic, iar Rita Wilson, ortodox grec. Tom a constientizat cat de importanta era religia pentru sotia sa, asa ca a decis sa adopte religia ei. Am sacrificat ceva pentru sotia mea. Rita are radacini grecesti , credinta ortodoxa. Eu eram catolic, asa ca, inainte de a ma casatori, m-am convertit din respect fata de familia ei, spune marele actor.

3. Acordati-va sprijin reciproc. Evident ca Tom si Rita au trecut si prin clipe grele in toti acesti ani. S-au sustinut reciproc, insa, de fiecare data. In 1994, cand Hanks a primit primul sau Oscar, pe scena, i-a multumit sotiei sale: Sunt aici doar pentru ca femeia cu care imi traiesc viata mi-a aratat ce este dragostea in fiecare zi!

Un an mai tarziu, Wilson a fost diagnosticata cu cancer de san. Actrit aera speriata de reactia sotului ei si de modul in care aceasta stire ar putea influenta relatia dintre ei. Nu avea motive reale, insa! Tom a sprijinit-o neconditionat, iar relatia lor a devenit si mai puternica. Din fericire, Rita a scapat de cancer rapid, chiar si fara sedintele clasice de chimioterapie.

4. Fa lucruri mici, dragute pentru jumatatea ta. Hanks si Wilson calatoresc foarte mult. Au vizitat aproape toata lumea. In plus, Rita il insoteste pe Tom in alte orase cand acesta are filmari. Si chiar si dupa mult ani de casatorie, inca is fac mici surprize reciproce.

Nu-mi pot imagina viata fara sotia mea! Ii las adesea mesaje pe biletele in apropierea telefonului sau undeva in bucatarie. Ii urez o zi buna si chestii de genul asta. (…) Fac fotografii cu tot ce ma inconjoara cand ea nu este cu mine: cu ce mananc , cu cine ma intalnesc, ce fac. Ii trimit fotografiile. Cred ca ii place, a declarat Hanks.

5. Iubeste-ti partenerul/a pentru ceea ce e. Hanks si Wilson pretuiesc lucrurile pe care le-au trait impreuna. Astfel, dragostea lor devine mai puternica. Actorul american isi exprima de multe ori aprecierea pentru consoarta lui: Aceasta femeie ma iubit cand eram slab si m-a iubit cand am m-am ingrasat. M-a iubit chel si m-a iubit si cand aveam par. Aceasta femeie ma iubeste, stiu asta. De aceea sunt un om norocos.

6. Gaseste persoana potrivita. Jurnalistii incearca adesea sa afle secretul longevitatii de cuplu a lui Hanks. El doar le zambeste si spune: Secretul pentru o casnicie fericita este doar casatoria cu femeia potrivita. Am avut noroc cu minunata Rita Wilson. Sunt cel mai norocos din lume.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Exista o multime de conceptii gresite despre casatorie! Cum ni se schimba viata? Cum vom depasi conflictele?...
Divortul a devenit aproape un flagel in societatea moderna. In ultimii ani, rata divortului global a crescut...
Infidelitatea este una dintre marile probleme ale casniciilor. Conform unui sondaj recent, nu mai putin de 2,2%...