Cum sa rezisti in CASNICIE. Vezi care sunt cele 7 etape ale unei relatii

Cum sa rezisti in CASNICIE. Vezi care sunt cele 7 etape ale unei relatii

Viata de cuplu reprezinta una dintre cele mai frumoase dar si grele incercari la care este supus un om pe parcursul vietii. Pentru a rezista intr-o casnicie e nevoie, de cunoastere reciproca, intelegere, sustinere morala si materiala. Dragostea e necesara, dar nu suficienta si se dezvolta in timp, contrar aparentelor.

De multe ori auzim expresia dragoste la prima vedere. Nu e rau sa simti astfel de fiori, dar nu te amagi sa crezi ca ai cunoscut iubirea adevarata. Acest nobil sentiment presupune timp, cunoastere reciproca, fidelitate si mai ales rabdare. Foarte multi oameni trec de perioada roz a unei relatii si odata cu greutatile dau bir cu fugitii. Din pacate, ei nu realizeaza ca dragostea abia a inceput.

In casnicie sau in viata de cuplu, numeste-o cum doresti, exista 7 etape, care iti vor dovedi ca iubirea vine DOAR cu trecerea timpului. Iata care sunt acestea:

1. Etapa florilor. Cand te indragostesti, hormonii se activeaza si te determina sa vezi lumea in multe culori vii. In aceasta perioada, ce dureaza aproximativ 18 luni, ambii parteneri se simt ca vrajiti de ceea ce se intampla. Nu lua decizii importante, in acest interval! Dupa ce hormonul dragostei va inceta sa te mai impinga de la spate, vei avea, din nou, o perspectiva clara asupra realitatii inconjuratoare.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Casatoria este o relatie bazata pe incredere, iar cand aceasta dispare, datorita infidelitatii, abuzului de alcool, a...
A fi un sot bun nu este imposibil. Trebuie doar sa va urmati inima, constiinta si sa...
Simti ca relatia ta nu mai functioneaza? Nu cauta un vinovat, ci cauzele! Doar asa vei gasi...