Orgasm. De ce simt nevoia oamenii sa il mimeze

Orgasm. De ce simt nevoia oamenii sa il mimeze

Oamenii mimeaza orgasmul. Contrar credintei populare, orgasmul este mimat de ambele sexe, nu doar de femei. Eroarea de judecata pleaca din confuzia pe care cele mai multe persoane o fac intre orgasm si ejaculare. Asadar, totul despre orgasmul mimat in cele ce urmeaza.

Cauzele orgasmului mimat:

- starea emotionala precara(tulburare psihica) - aceasta poate fi declansata de: un contact sexual cu o persoana lipsita de importanta, rutina in cuplu, certuri in cuplu, nemultumiri sociale.

- boala reala(organica) - probleme hormonale.

- combinatia dintre primele doua.

Ce trebuie sa faci pentru a scapa de obiceiul orgasmului mimat:

- in oricare dintre situatiile expuse mai sus, trebuie consultat medicul specialist. Daca problema ta e de natura psihologica, psihologul te va ajuta sa treci peste aceasta neplacere. Trebuie doar sa vrei. Nu continua sa te minti! Poate ai senzatia ca mimarea orgasmului te ajuta cumva, insa pe termen mediu sau lung iti va aduce nefericirea.

- esti nefericit/a, nesatisfacut la nivel sexual si/sau afectiv alaturi de actualul partener? Nu poti gestiona momentul? Cauta impreuna cu cel drag ajutorul specialistului. Altfel, problema se poate agrava. 

Sfaturi pentru barbatii si femeile care au langa ei potentiali parteneri ce mimeaza orgasmul:

- daca esti barbat - nu uita sa fii mereu atent la dorintele sexuale ale partenerei. Comunicati! Nu te purta ca un zid in pat! Nu te gandi doar la placerea personala. Daca iubita/sotia ta este sanatoasa din punct de vedere fizic, va avea orgasm! Sigur, in situatia in care penisul tau masoara sub 12 centimetri in erectie, e posibil sa apare probleme de satisfacere. E o chestiune fizica. Nu uita ca problema e la tine, asa ca nu ai de ce sa dai vina pe ea! Mergeti la sedinte de consiliere pentru a afla ce e de facut.

- daca esti femeie - trateaza-ti partenerul cu respect. Implica-te in timpul actului. Fii perversa in par! Daca nu te implici, nu te mira ca el nu mai e cel de la inceput. Initial, va mima orgasmul, din respect pentru tine(crede el). Apoi, va renunta si la asta, aruncand mereu vina pe oboseala sau pe lipsa de chef. In ceea ce priveste orgasmul mimat, barbatii sunt mult mai convingatori!

Cand devine sexul un chin:

- sexul e chinuitor atunci cand nu e facut cu persoana iubita. Nu te lua dupa filmele pentru adulti! In acele situatii, orgasmul mimat este deja o arta.

- sexul mai poate deveni o povara cand e impartit pe termen lung, deoarece cei mai multi oameni nu sunt capabili sa alunge rutina. In mod natural, raporturile emotionale dintre cei doi evolueaza, dupa 10-15 ani de relatie, de la atractie la prietenie.

Solutii de iesire din monotonia cuplului:

- pentru a depasi rutina, cei doi au nevoie de o vacanta prelungita(macar 2 saptamani), adaugarea in interiorul manifestarilor intime a jucariilor erotice si a costumelor tematice, experimentarea sexului extrem, reapropierea

- consilierea psihologica care va pune la punct un program de redescoperire cognitiva in doi si emotional-erotica.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Grasimea abdominala reprezinta o problema atat pentru femei cat si pentru barbati. In sezonul rece, acest fenomen...
Relatiile din zilele noastre par, in multe cazuri, extrem de nesigure, dezvoltate rapid si fara consistenta, pasibile...
Ai devenit mamica? Cel mic e centrul Universului tau? E firesc sa fie asa, insa nu iti...