Cum puteti sa intrebati o femeie daca este insarcinata?

Cum puteti sa intrebati o femeie daca este insarcinata?

Acesta este un subiect sensibil, mai ales daca gresiti in legatura cu presupunerea.

Sarcina este un subiect care trebuie tratat cu delicatete si cu tact. Iata niste modalitati prin care puteti sa intrebati o femeie daca este insarcinata, fara sa iscati situatii penibile:

1

Incercati sa nu o intrebati direct. Niciodata nu trebuie sa intrebati o femeie daca este insarcinata, chiar daca sarcina este vizibil avansata, deoarece femeile au diferite masuri si forme, iar faptul ca o femeie are burtica, nu inseamna ca este neaparat insarcinata. Exista posibilitatea sa fi fost gravida si sa fi pierdut sarcina sau poate ca este lauza si kilogramele in plus constituie un subiect sensibil. In orice caz, este bine sa va feriti de raspunsurile rastite, cauzate de propria naivitate. Nu este recomandat sa puneti intrebari de genul: „ Cand nasti?” sau „Esti insarcinata?”.

Exista alte modalitati mai delicate de a afla daca o femeie este insarcinata.

2

Vedeti ce bauturi consuma. Daca doriti sa aflati daca o femeie este insarcinata, luati masa cu ea. Vedeti daca consuma bauturi alcoolice si lasati-o sa va dea indicii in legatura cu sarcina. Daca bea doar apa sau suc natural, refuzand o bautura gratuita, inseamna ca e insarcinata. Dar nu ar trebui sa spuneti inca nimic, pana nu vi se confirma acest lucru.  

3

Vorbiti despre copii. Daca doriti sa aflati daca o femeie este insarcinata, puteti discuta pe tema acestui subiect, fara a o intreba direct. Vorbiti despre copii si intrebati-o cati i-ar placea sa aiba. Acest lucru ar putea-o determina sa vorbeasca despre sarcina. Pe de alta parte, s-ar putea sa ia acest subiect in deradere, spunandu-va ca nu doreste sa aiba copii. In orice caz, acest subiect s-ar putea sa va ajute sa aflati daca o femeie este sau nu insarcinata.

4

Vorbiti despre experienta personala. Daca sunteti in masura, puteti sa vorbiti de experienta personala legata de nastere. Vorbiti despre simptomele din timpul sarcinii. Daca va impartaseste anumite stari, cum ar fi raul de dimineata sau aversiunea fata de condimente, s-ar putea sa fie insarcinata. Daca pe de alta parte nu are habar despre ce vorbiti, s-ar putea sa nu fie.  Important de stiut este sa nu fortati o femeie sa va spuna ca e insarcinata. Asteptati ca ea sa va spuna atunci cand este pregatita.

5

Mergeti sa cumparati haine impreuna. Daca aveti chef de cumparaturi, puteti afla cu usurinta daca o femeie este insarcinata, deoarece va cumpara haine pentru gravide. Puteti afla acest lucru foarte usor printr-o sesiune de shopping in mall. 

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Esti insarcinata si ai vrea sa faci sex, dar ai temeri? Nu ai de ce! Credinta populara...
Sarcina reprezinta, fara indoiala, o perioada minunata, dar si inspaimantatoare pentru multe femei; mai ales pentru cele...
Momentul cand afli ca ai ramas insarcinata este unic si poate crea emotii diverse. Vei fi in...