Metode de scadere a febrei in timpul sarcinii

Metode de scadere a febrei in timpul sarcinii

Febra in timpul sarcinii poate fi cauzata de o simpla raceala si poate fi periculoasa, atat pentru mama, cat si pentru fat, fiind indicat sa cereti sfatul medicului, daca va aflati intr-o astfel de situatie.

Exista mai multe metode de scadere a febrei, in timpul sarcinii, fie ca decideti sau nu sa luati medicamente, dupa cum urmeaza:

In primul rand cereti sfatul medicului daca aveti febra si daca acesta va spune ca starea voastra de sanatate nu este periculoasa pentru voi sau pentru copil, puteti aplica urmatoarele metode:

Nu va imbracati prea gros. Este suficient sa purtati un singur strat de haine, de preferinta din bumbac, care sa permita o buna circulatie a aerului. Daca aveti frisoane, acoperiti-va cu o patura subtire.

Aplicati o compresa rece pe frunte sau pe gat.

Faceti o baie cu apa calduta sau spalati-va cu buretele. Nu folositi apa rece.

Porniti ventilatorul si puneti-l langa locul unde va odihniti.

Hidratati-va corespunzator, consumand suc natural, apa plata sau limonada, ce va vor scadea temperatura corpului.

Nu iesiti din casa, daca e posibil.

Nu in ultimul rand odihniti-va suficient, deoarece astfel va veti mentine corpul la o temperatura adecvata si veti evita ametelile si starile de greata.

Etichete: febra, sarcina, medicamente

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Propifenazona si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Febra, dureri...
Citeste prospectul medicamentului Paracetamol, supozitoare pentru sugari si copii sub 3 ani si afla pentru ce este...
Citeste prospectul medicamentului Paracetamol, supozitoare pentru copii si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...