Cum poate fi oprita rularea automata a antivirusului Norton?

Cum poate fi oprita rularea automata a antivirusului Norton?

Exista programe care ruleaza automat in momentul deschiderii computerului, cum ar fi MNS Messenger, programele antivirus, software-urile de monitorizare a vremii, etc.

Cand instalati programul antivirus Norton in computer, acesta este setat sa ruleze si sa porneasca in mod automat, incetinind sistemul de operare al computerului.

Pentru a evita acest lucru, este indicat sa dezactivati rularea automata a Antivirusului Norton, dupa cum urmeaza:

1

Reporniti computerul in Safe Mode. Acest pas este foarte important, deoarece Antivirusul Norton va ramane dezactivat in timp ce reporniti computerul. Mai mult, acest procedeu va va ajuta sa evitati activarea spyware-urilor sau virusarea computerului, ce va pot impiedica sa dezactivati rularea automata a antivirusului.

Pentru a reporni computerul in Safe Mode, deschideti “msconfig”, dand click pe “start” si apoi pe “run”. Tastati apoi “msconfig”. In fereastra deschisa mergeti la “boot” si bifati casuta “Safeboot”. Dati apoi click pe “Apply” si inchideti fereastra. Cand veti fi intrebat daca doriti sa reporniti computerul, dati click pe “yes”.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

In prezent, multi furnizori de software ofera programe antivirus gratuite, iar adeseori utilizatorilor le este greu sa...
Hackerii pot accesa de la distanta orice computer, prin intermediul Internetului. Daca presupuneti ca sunteti victima unei...
Chiar daca Google Play detine un scaner antivirus incorporat, ce are capacitatea de a curata cam orice...