Cum pot fi adaugate fonturi noi in Microsoft Word?

Cum pot fi adaugate fonturi noi in Microsoft Word?

Exista doua tipuri de fonturi ce pot fi adaugate in Microsoft Word.

Primul poarta denumirea de TrueType si reprezinta cel mai comun tip de font, fiind usor de recunoscut de alte programe. Celalalalt tip, numit Monotype este mai mult mai complicat, deoarece necesita un design special pentru a fi creat si de aceea multe programe il recunosc mai greu.

Nu este greu sa adaugati fonturi noi in Microsoft Word. Puteti accesa site-ul Ultimate Font Download, in acest sens, care dispune de 6000 de fonturi. Exista, insa, sute de site-uri pe Internet de unde puteti descarca fonturi gratuit sau contra cost.

Majoritatea fonturilor pot fi descarcate ca fisiere comprimate, de tip zip. Windows dispune de un Manager de Extragere care deschide acest tip de fisiere.

Locatia prestabilita pentru extragerea acestor tip de fisiere este „Documents and Settings...Temporary internet files”. Daca programul de instalare a noilor fonturi folosit nu poate accesa aceasta optiune, descarcati din nou fonturile si schimbati destinatia de download, dupa cum urmeaza:

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Folderul My Documents (documentele mele) reprezinta locatia prestabilita folosita de Word pentru a salva fisierele .doc . ...
Aplicatiile implicite de pe iPhone, cum ar fi Calendar, Notes si Mail, precum si aplicatiile compatibile cu...
In cazul in care esti un iubitor al caligrafiei si al numeroaselor tipuri de fonturi ce se...