Cum poti recupera fisierele sterse din Microsoft Outlook Express?

Cum poti recupera fisierele sterse din Microsoft Outlook Express?

Outlook Express este un editor de posta electronica care apartine sistemului de operare Windows, insa este diferit de Microsoft Office Outlook.

Outlook Express permite stocarea de informatii prin agenda de adrese Windows, folosind anumite tipuri de extensii, in timp ce toate emailurile dintr-un anumit mailbox au propriile lor extensii si sunt stocate intr-un singur fisier.

Pierderea de informatii este cauzata fie de probleme de securitate, de exemplu cand sistemul este afectat de malware, fie daca acestea sunt sterse din greseala. Insa, deoarece Outlook Express stocheaza fisierele in folderele din computer, puteti recupera fisierele sterse, cautand locatia initiala a acestora si verificand daca mai pot fi recuperate din Recycle Bin.

Iata ce pasi trebuie sa urmati pentru a recupera fisierele sterse din Micrsoft Outlook Express:

1

Accesati optiunile Outlook Express. Pentru a recupera fisierele sterse trebuie sa recuperati mai intai informatiile cu privire la fisierele din emailul Outlook Express. Deschideti Outlook Express si dati click pe meniul Tools (alt+T). Deschideti submeniul Optiuni si deschideti optiunea Maintenance. Selectati “Store Folder”, optiune ce va permite schimbarea sau definirea folderului unde sunt stocate emailurile. Ca sa puteti recupera fisiere, trebuie sa notati numele folderului, pentru a le gasi mai usor.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Daca incercati sa deschideti un fisier Word DOCX cu o versiune mai veche de Word, veti descoperi...
Iata cum puteti sterge fisierele din computer direct, fara a le trimite in Recycle Bin, daca sunteti...
Verificarea versiunii Windows a unui computer se realizeaza foarte usor, dupa cum urmeaza: 1. Deschideti casuta Run....