Fisiere

Lista articolelor despre fisiere pe AflaCum.ro

Articole despre fisiere

Citeste cele mai noi articole despre fisiere publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre fisiere, pe AflaCum.ro!

Iata cum puteti sterge fisierele din computer direct, fara a le trimite in Recycle Bin, daca sunteti utilizatori Windows:

1. Schimbarea optiunii de stergere click dreapta:

- Dati click dreapta pe Recycle Bin si selectati "Properties".

Puteti transfera fisiere de pe un computer pe altul via e-mail, copiindu-le pe un stick USB sau inscriptionandu-le pe un DVD, insa cel mai usor mod de a transfera fisiere intre doua computere Mac, este prin optiunea AirDrop, dupa cum urmeaza:

Asigurati-va ca aveti optiunea AirDrop activata pe Mac. Computerele cu versiunea OS X 10.7 si de data mai recenta au aceasta optiune activata in mod automat si poate fi gasita in meniul din stanga din fereastra Finder. Pentru a activa aptiunea AirDrop pe un Mac mai vechi, accesati Terminal din folderul Utilities din folderul Applications.

- Tastati urmatoarea comanda in Terminal: defaults write com.apple.NetworkBrowser BrowseAllInterfaces 1

Folderul My Documents (documentele mele) reprezinta locatia prestabilita folosita de Word pentru a salva fisierele .doc .

Exista, de asemenea, posibilitatea de a alege un folder anume in care doriti sa salvati un document pentru prima oara. Puteti sari peste acest pas prin schimbarea locatiei prestabilite de salvare, dupa cum urmeaza:

Deschideti un document nou Word. Dati click pe icoana corespunzatoare de pe desktop sau folositi butonul Start, pentru a accesa meniul All Programs. Cand un document Word este deschis astfel ( nu prin dublu click pe un fisier .doc) aplicatia deschide in mod automat un document nou gol. Indiferent de modul de deschidere setarile modificate vor fi valabile in toate documentele Word.

Daca va aflati la birou sau la scoala si nu aveti acces la BitTorrent, dar aveti nevoie sa descarcati un fisier de pe torrent, puteti face acest lucru prin intermediul Dropbox, dupa cum urmeaza:

Luati Dropbox de pe www.dropbox.com.

Descarcati clientul Dropbox pentru platforma personala, urmand instructiunile din timpul instalarii si faceti-va un cont Dropbox gratuit de 2 GB sau unul cu plata.

Safari este un browser foarte cunoscut, creat intial pentru computerele Apple.

Recent, Safari a fost modificat sa functioneze si pe computerele Windows, spre incantarea utilizatorilor. Unul dintre marile avantaje ale utilizarii browserului Safari este acela ca permite personalizarea fiecarui aspect, inclusiv a setarilor filelor.

Iata cum pot fi schimbate setarile filelor in browserul Safari:

In era Internetului si a gadgeturilor, telefoanele cu android si tabletele sunt mult mai la indemana, decat computerele sau laptopurile.

Iata cum puteti imprima diferite fisiere direct de pe telefonul cu android sau de pe tableta:

Inregistrarea imprimantei
Determinati tipul imrpimantei. Imprimantele moderne pot fi de 2 tipuri:
- Clasice. Acestea nu au abilitatea de a se conecta direct la Internet si au nevoie de o conexiune Wireless, prin Bluetooth sau cu ajutorul unui USB, necesitand folosirea unui computer sau a unui laptop pentru configurarea initiala.
- Cloud Ready. Aceste imprimante se pot conecta la Internet si nu necesita utilizarea unui PC sau a unui laptop.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Laptopurile sunt din ce in ce mai populare, deoarece nu sunt doar portabile, ci au ajuns sa...
Driverele sunt fisiere de configurare care ajuta hardware-ul si alte dispozitive sa functioneze si instalarea lor poate...
iPod-ul nu este doar un player de muzica. Daca nu aveti nici un stick disponibil, iPod-ul poate...
Dupa cum bine stiti, fisierele sterse dintr-un computer, merg mai intai in Recycle Bin, de unde trebuie...
La fel ca si fisierele de pe computer, cele de pe iPhone sunt utile pentru a organiza...
Este foarte util sa stiti cum puteti accesa un alt computer de pe computerul personal, mai ales...