Reteta: Sos spumos de vin

Reteta: Sos spumos de vin

Aceasta reteta rapida are o complexitate redusa.

Ingrediente:

- 3 galbenusuri,
- 100 g zahar,
- ¼ l vin,
- zeama de la ½ lamaie,
- o lingura lichior de portocale sau rom.

Mod de preparare:

1

Se freaca intr-o oala mica galbenusurile cu zaharul pana se albesc.

2

Se adauga cate putin zeama de lamaie si vinul, amestecand mereu.

3

Se pune cu totul in alt vas cu apa clocotita pe marginea masinii si se bate cu telul pana se face spuma. Daca nu se serveste imediat, se tine cald.

4

In vasul cu apa, inainte de a-l servi se adauga o lingura de lichior dupa gust.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ti-e pofta de niste coaste de porc gatite ca la restaurant, sa se desfaca de pe os...
Sosurile enchilada vegetariene sunt extrem de sanatoase si pot fi consumate in timpul postului, alaturi de diferite...
In loc de ketch-up sau mustar poti prepara in propria bucatarie un sos picant de rosii obtinute...