Cum puteti prelungi durata de functionare a bateriei unui iPad?

Cum puteti prelungi durata de functionare a bateriei unui iPad?

La fel ca si in cazul unui iPhone sau a unui iPod Touch, durata de fuctionare a bateriei unui iPad se scurteaza, datorita utilizarii frecvente.

Iata cateva masuri, pe care puteti sa le luati, pentru a va mentine dispozitivul activ timp de mai multe ore, prelungind astfel durata de functionare a bateriei:

1

Dezactivati setarile wireless si iPad+3G. iPadu-l dumneavoastra foloseste bateria, atunci cand cauta sau incearca sa se conecteze la cel mai apropiat stalp wireless, asadar daca nu folositi anumite aplicatii care necesita ca aceste setari sa fie active, dezactivati-le: Settings, WiFi option sau Cellular si apasati butonul OFF. 

2

Dezactivati sau diminuati timpul pentru preluare de date. Informatiile care sunt mereu updatate sunt notificarile pe email sau RSS feed. ( Settings; Mail, Contacts, Calendars; Fetch New Data, Manually/Hourly – pentru a creste intervalul de preluare).

3

Dezactivati notificarile Push. Acest pas este util atunci cand primiti multe emailuri sau mesaje instant, deoarece va poate prelungi durata de folosire a bateriei. (Settings; Mail, Contacts, Calendars; Turn off –Push).

4

Diminuati luminozitatea ecranului. Cu cat aceasta e mai ridicata, cu atat consuma mai mult din baterie. (Settings, Brightness & Wallpaper, Auto Brightness- va permite ajustarea luminozitatii; trageti apoi butonul spre stanga, pentru a diminua luminozitatea pana la 25-30% pentru zi si putin mai mult pentru noapte).

5

Dezactivati serviciile de localizare. Folosirea activa a hartilor si a altor servicii de localizare va vor goli bateria. Daca raman activate, hartile se updateaza incontinuu, lucru ce va duce la golirea bateriei.

6

Evitati folosirea frecventa a aplicatiilor 3D sau care contin multa grafica.

7

Activati Airplane Mode daca aveti un iPad+3G. Acesta ajuta la blocarea tuturor semnalelor wireless ale iPad-ului si va ajuta la cresterea duratei bateriei.

8

Tineti-va iPad-ul la distanta de temperaturi extreme. Acestea pot cauza scaderea duratei de folosire a bateriei. Temperaturile ideale sunt intre 0si 35 grade Celsius.

9

Tineti-va in permanenta softul la zi, deoarece se cauta in permanenta noi moduri de a optimiza performanta bateriilor, acestea fiind furnizate utilizatorilor, prin update-urile de soft.

10

Activati optiunea de auto-blocare. Aceasta inseamna ca ecranul iPad-ului dumneavoastra se va inchide automat, dupa o anumita perioada de timp, daca este inactiv. Aceasta optiune nu inchide cu totul iPad-ul, doar ecranul acestuia. (Settings, General, Auto Lock, setati intervalul la un timp scurt, cum ar fi un minut, de exemplu.).

Etichete: baterie, iPad, baterie ipad

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Revolutionarul iPad a devenit un bun al familiei, de nelipsit pentru parinti si copii. Cu totii adoram...
Durata de functionare a unei baterii pentru iPhone, iPod Touch sau iPad este scurta, datorita folosirii frecvente. ...
Durata de viata prelungita a bateriei unui dispozitiv electronic este foarte importanta, mai ales daca acesta este...