Cum puteti restrictiona primirea apelurilor si a mesajelor pe iPhone?

Cum puteti restrictiona primirea apelurilor si a mesajelor pe iPhone?

Daca doriti sa evitati intru totul apelurile sau sms-urile primite din partea unor persoane, cu care nu mai doriti sa aveti de a face, iata cum puteti restrictiona primirea apelurilor si a mesajelor pe iPhone-ul dumneavoastra:

In cazul oricarui tip de iPhone Jailbreak (Procesul de jailbreaking este o activitate care permite utilizatorilor de iPad, iPhone sau iPod Touch sa instaleze aplicatii terte pe dispozitivele lor, modificand fisierele de sistem originale din iOS.

Odata efectuat procesul de jailbreak, utilizatorii de iPhone pot descarca un numar mai mare de extensii si teme, altfel indisponibile în App Store, pe canale neoficiale cum ar fi Cydia. - sursa Wikipedia):

1

Deschideti Cydia (Cydia ar trebui sa fie deja instalata pe un iPhone jailbreak),

2

Accesati linkul Featured Packages din pagina de start.

3

In Sponsoring products accesati iBlacklist.

4

Dati Install si apoi Confirm, ambele din coltul de sus din dreapta.

5

Dupa ce ati instalat iBlacklist, activati butonul Enabled.

6

Accesati Blacklist si apoti puteti sa creati o lista noua sau sa accesati General BL.

7

Dupa ce l-ati accesat, atingeti butonul "+", din coltul de sus din dreapta.

8

Vi se va deschide un meniu, unde veti putea alege sa adaugati numarul pe care doriti sa-l blocati din Contacts, Recent Calls sau Recent SMS. Puteti alege de asemenea sa blocati fie apeluri, fie sms-uri sau ambele si puteti alege un sms cu un raspuns automat, de genul „Sunt ocupat”. Puteti alege, de asemenea, ca apelul primit sa va fie redirectionat, in mod automat, spre casuta vocala, iar apelantul sa auda fie ca nu aveti semnal, fie un ton de ocupat dupa sunetul normal de apel in desfasurare sau sa nu auda nimic.

Daca o persoana, a carei numar l-ati blocat va suna sau va trimite sms-uri, va va aparea o mica notificare pe ecran, langa baterie. Puteti deschide iBlacklist si sa accesati View History pentru a vedea cine v-a cautat.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Clonarea telefoanelor de calitate a fost un proces intens si in 2017! Cele mai imitate mobile au...
Telefoanele inteligente au inlocuit, deja, foarte multe dispozitive folosite de omul modern. Iar aplicatiile noi disponibile pentru...
Se inaspresc legile in ceea ce priveste utilizarea telefonului mobil in trafic! Daca soferii nu mai au...