Cum sa-ti faci un ID Apple de pe iPhone?

Cum sa-ti faci un ID Apple de pe iPhone?

Un ID Apple este obligatoriu daca vrei sa-ti downloadezi si sa-ti instalezi aplicatii pe iPhone sau daca vrei sa cumperi muzica de pe iTunes. In cazul in care nu stii sau inca nu ai reusit sa-ti faci un astfel de ID, citeste si afla imediat cum il poti face.

1

In primul rand, vei face ID-ul de pe iPhone, deci va trebui sa-i dai drumul si sa-l deblochezi pentru a-l putea folosi.

2

2. Cauta butonul pentru Settings si apasa pe el pentru a intra in meniul de setari.

3

3. Odata deschis acest meniu, cauta sectiunea "iTunes and App Stores" si intra in ea.

4

4. Daca un alt ID Apple (care nu iti apartine) este deja logat, delogheaza-te.

5

5. Apasa butonul "Create New Apple ID" pentru a-ti putea crea un ID Apple.

6

Cauta, selecteaza tara in care locuiesti. Apasa pe butonul "Done" pentru a confirma si apoi butonul "Next" pentru a merge la pasul urmator.

7

Citeste sectiunea "iTunes Store Terms and Conditions" si apasa butonul "Agree" (de doua ori), in cazul in care esti de acord cu termenii si conditiile impuse.

8

Se va deschide un ecran cu cateva campuri pe care va trebui sa le completezi cu adresa de email, o parola (pe care o vei introduce de doua ori; va contine minim 8 caractere, dintre care unul sa fie un numar, unul sa fie o majuscula. Nu se accepta spatiile si nici acelasi caracter repetat de 3 ori -de tipul abCCCdefg), trei intrebari si raspunsurile asociate (pe care sa le stii doar tu) si data nasterii.

9

Dupa completarea acestor campuri, adresa ta de email va deveni ID-ul tau Apple.

10

Introdu informatiile referitoare la metoda de plata (card de debit/credit -Visa sau Mastercard- sau card cadou iTunes sau certificat cadou iTunes). Nu vei fi taxat pentru aplicatiile gratuite si nu vei fi taxat pana nu iti vei downloada/instala o aplicatie platita.

11

Va trebui sa completezi campurile necesare facturarii, care includ numele tau complet, adresa, cod postal, numar de telefon (facturile pentru orice plata vor fi trimise pe email).

12

Un email de verificare (trimis de Apple) va fi trimis pe adresa de email inscrisa. Va avea titlul "Please verify the contact email address for your Apple ID". Va trebui sa dai click pe linkul inclus in email pentru a verifica si confirma contul.

13

Vei completa si te vei loga cu parola si cu ID-ul Apple pe site-ul oficial Apple pentru a verifica adresa. Odata logat, te vei putea bucura de noul cont Apple.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Aplicatia Siri este un asistent personal de voce, care ajuta utilizatorii sa opereze si sa navigheze pe...
Toate aplicatiile dintr-un iPhone se afla pe ecranul de start al telefonului, ele fiind astfel mai usor...
Toate aplicatiile de pe un iPhone se gasesc in ecranul Home (Acasa). Acesta face fiecare aplicatie usor...