Cum sa creezi copii de rezerva a pozelor din iPhone folosind aplicatia Google +

Cum sa creezi copii de rezerva a pozelor din iPhone folosind aplicatia Google +

Iata cum puteti crea copii de rezerva a pozelor din iPhone folosind aplicatia Google + :

Descarcati aplicatia Google +.  Deschideti App Store din ecranul principal al iPhone-ului si cautati aplicatia Google+ pentru iOS. Atingeti “Install” de langa numele aplicatiei pentru a o descarca pe telefon.

Lansati aplicatia Google+. Odata ce instalarea e completa, atingeti icoana mica rosie „g” din ecranul principal al iPhone-ului si atingeti butonul “Sign In”, pentru a va loga in contul personal Google.

Deschideti meniul aplicatiei. Atingeti butonul din coltul stanga sus si va aparea meniului vertical al aplicatiei în partea stanga a ecranului.

Vizualizati setarile aplicatiei Google+, atingand icoana sub forma de rotita zimtata, din coltul dreapta sus al meniului.

Accesati setarile Camera si Photos. Rulati in jos meniul Settings si atingeti “Camera and Photos”, pentru a deschide lista de optiuni ce pot fi schimbate, pentru a salva/sterge/muta/edita pozele si video-urile Google+.

Creati copii de rezerva a pozelor. Atingeti butonul “Auto Backup” si setati-l pe verde, pentru a-l activa. Veti putea salva, astfel, pozele de pe iPhone, sincronizandu-le pe contul Google+.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Se inaspresc legile in ceea ce priveste utilizarea telefonului mobil in trafic! Daca soferii nu mai au...
Apple\\\'s iPhone 7 nu dispune de intrarea traditionala de casti, de 3,5 mm, insa puteti folosi orice...
Pokemon Go este un joc foarte popular in intreaga lume, in randul adolescentilor si nu numai. Iata...