Cum sa creezi copii de rezerva a pozelor din iPhone folosind aplicatia Google +

Cum sa creezi copii de rezerva a pozelor din iPhone folosind aplicatia Google +

Iata cum puteti crea copii de rezerva a pozelor din iPhone folosind aplicatia Google + :

Descarcati aplicatia Google +.  Deschideti App Store din ecranul principal al iPhone-ului si cautati aplicatia Google+ pentru iOS. Atingeti “Install” de langa numele aplicatiei pentru a o descarca pe telefon.

Lansati aplicatia Google+. Odata ce instalarea e completa, atingeti icoana mica rosie „g” din ecranul principal al iPhone-ului si atingeti butonul “Sign In”, pentru a va loga in contul personal Google.

Deschideti meniul aplicatiei. Atingeti butonul din coltul stanga sus si va aparea meniului vertical al aplicatiei în partea stanga a ecranului.

Vizualizati setarile aplicatiei Google+, atingand icoana sub forma de rotita zimtata, din coltul dreapta sus al meniului.

Accesati setarile Camera si Photos. Rulati in jos meniul Settings si atingeti “Camera and Photos”, pentru a deschide lista de optiuni ce pot fi schimbate, pentru a salva/sterge/muta/edita pozele si video-urile Google+.

Creati copii de rezerva a pozelor. Atingeti butonul “Auto Backup” si setati-l pe verde, pentru a-l activa. Veti putea salva, astfel, pozele de pe iPhone, sincronizandu-le pe contul Google+.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Apple\\\'s iPhone 7 nu dispune de intrarea traditionala de casti, de 3,5 mm, insa puteti folosi orice...
Pokemon Go este un joc foarte popular in intreaga lume, in randul adolescentilor si nu numai. Iata...
Daca doriti sa salvati pagini Web in iBooks ca Pdf pe iPhone si iPad pentru Acces Offline,...