Cum sa verifici daca un iPhone a fost furat

Cum sa verifici daca un iPhone a fost furat

Daca nu va permiteti un iPhone nou si doriti sa va luati unul la mana a doua, iata ce trebuie sa faceti pentru a verifica daca nu a fost furat:

1. Verificati Blacklist-ul (Lista Neagra)

Obtineti numarul IMEI al iPhone-ului, accesand aplicatia Phone, pentru a deschide tastatura si formand *#06#. Numarul IMEI va aparea pe ecran. Notati-l undeva.

Lansati un browser de Internet, pe telefon sau pe computer.

Accesati site-ul blacklist-ului. Introduceti “swappa.com/esn” in casuta URL a browserului. Swappa va verifica daca numarul IMEI al iPhone-ului este introdus in lista neagra.

Verificati numarul IMEI al iPhone-ului in Swappa. In campul din centrul ecranului va aparea “ESN/IMEI/MEID”. Dati click/ atingeti campul, introduceti numarul IMEI al iPhone-ului si dati click /atingeti butonul “Check ESN”, aflat langa camp.

Vizualizati rezultatul. Dupa cateva secunde, vor aparea 2 randuri, in partea din stanga jos a ecranului, sub titlul “Results.” Primul rand este pentru “Blacklisted” (lista neagra) si al doilea pentru “Activation Status” (statusul de activare). Daca iPhone-ul a fost raportat ca disparut sau furat, numarul IMEI al acestuia va aparea in randul “Blacklisted”, daca nu este furat, va aparea raportul “IMEI is for valid Apple product” (IMEI-ul apartine unui produs Apple valid).

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Apple\\\'s iPhone 7 nu dispune de intrarea traditionala de casti, de 3,5 mm, insa puteti folosi orice...
Pokemon Go este un joc foarte popular in intreaga lume, in randul adolescentilor si nu numai. Iata...
Daca doriti sa salvati pagini Web in iBooks ca Pdf pe iPhone si iPad pentru Acces Offline,...