Cum sa verifici daca un iPhone a fost furat

Cum sa verifici daca un iPhone a fost furat

Daca nu va permiteti un iPhone nou si doriti sa va luati unul la mana a doua, iata ce trebuie sa faceti pentru a verifica daca nu a fost furat:

1. Verificati Blacklist-ul (Lista Neagra)

Obtineti numarul IMEI al iPhone-ului, accesand aplicatia Phone, pentru a deschide tastatura si formand *#06#. Numarul IMEI va aparea pe ecran. Notati-l undeva.

Lansati un browser de Internet, pe telefon sau pe computer.

Accesati site-ul blacklist-ului. Introduceti “swappa.com/esn” in casuta URL a browserului. Swappa va verifica daca numarul IMEI al iPhone-ului este introdus in lista neagra.

Verificati numarul IMEI al iPhone-ului in Swappa. In campul din centrul ecranului va aparea “ESN/IMEI/MEID”. Dati click/ atingeti campul, introduceti numarul IMEI al iPhone-ului si dati click /atingeti butonul “Check ESN”, aflat langa camp.

Vizualizati rezultatul. Dupa cateva secunde, vor aparea 2 randuri, in partea din stanga jos a ecranului, sub titlul “Results.” Primul rand este pentru “Blacklisted” (lista neagra) si al doilea pentru “Activation Status” (statusul de activare). Daca iPhone-ul a fost raportat ca disparut sau furat, numarul IMEI al acestuia va aparea in randul “Blacklisted”, daca nu este furat, va aparea raportul “IMEI is for valid Apple product” (IMEI-ul apartine unui produs Apple valid).

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Se inaspresc legile in ceea ce priveste utilizarea telefonului mobil in trafic! Daca soferii nu mai au...
Apple\\\'s iPhone 7 nu dispune de intrarea traditionala de casti, de 3,5 mm, insa puteti folosi orice...
Pokemon Go este un joc foarte popular in intreaga lume, in randul adolescentilor si nu numai. Iata...