iPHONE X. Apple a anuntat cifrelele legate de vanzari

iPHONE X. Apple a anuntat cifrelele legate de vanzari

iPhone X nu este deloc un telefon ieftin, desi e lansat pe piata de ceva timp. Cu toate acestea, vanzarile par sa fie la nivel inalt, daca privim raportul financiar al Apple pentru ultimul trimestru din 2017.

Vanzarile Apple, cele mai bune cifre din istoria companiei. In ultimul trimestru fiscal din 2017, Apple a avut incasari de 88,3 miliarde de dolari! Vorbim de o cifra mai mare decat cele regasite in estimarile initiale Apple(84 si 87 miliarde de dolari)! Profitul efectiv al companiei a fost de circa 20,1 miliarde de dolari. In comparatie cu ultimul trimestru din 2016, s-a inregistrat o crestere de circa 13%!

Cele mai vandute produse Apple din ultimul trimestru al anului 2017: 77,3 milioane de iPhone-uri, 13,2 milioane de iPad-uri si 5,1 milioane de Mac-uri.

iPhone X, cheia profitului. Desi numarul de smartphone-uri comercializate a scazut, Apple a inregistrat vanzari mai mari, datorita valorii ridicate de achizite pentru un iPhone X. Oficialii Apple nu se asteptau la un asemenea succes. Trecand peste celelalte versiuni de iPhone ce se mai gasesc in magazinele companiei, de la momentul lansarii, cel mai scump smartphone Apple lansat vreodata s-a vandut cel mai bine in fiecare saptamana.

Pretul iPhone X inca rezista! In SUA, un astfel de model are pretul de pornire de 1000 euro. La noi in tara, nu gasesti iPhone X sub 5 300 lei!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X sunt noile telefoane marca Apple. Astazi, iti spunem tot...
Daca detii un dispozitiv de la Apple, indiferent daca vorbim de telefon, Mac sau Watch, afla ca...
Navigarea pe aplicatia Apple Maps ar trebui sa ofere indicatii vocale la fiecare pas, inca de la...