Accesorii par mireasa 2018, accesorii de par glam

Lista articolelor despre accesorii par mireasa 2018 si accesorii de par glam pe AflaCum.ro

Articole despre accesorii par mireasa 2018 si accesorii de par glam

Citeste cele mai noi articole despre accesorii par mireasa 2018 si accesorii de par glam publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre accesorii par mireasa 2018 si accesorii de par glam, pe AflaCum.ro!

Te mariti anul viitor, dar nu stii ce accesorii par mireasa se poarta la nuntile din 2018? Urmareste in continuare principalele tendinte pe care designerii din industria nuntilor le-au pregatit pentru tine, ca sa stii ce accesorii par sa alegi pentru coafura de mireasa.

1. La o rochie de mireasa cu design minimalist, se poarta accesorii de par glam. Cuvantul de ordine pentru nuntile din 2018 este opulenta, in ceea ce priveste accesoriile de par. Miresele sunt incurajate sa poarte accesorii de printesa, cum sunt tiarele de mireasa sau pieptenii de par cu cristale.

2. Coafuri sofisticate si accesorii de par mireasa pe masura. Coafurile boho nu mai sunt la moda la nuntile din 2018, iar coronitele din flori naturale sunt inlocuite cu ceva mai extravagant. Prin urmare, daca organizezi o nunta vintage, poti alege un accesoriu de par cu perle, iar daca esti o romantica incurabila, mizeaza pe accesorii de par cu cristale si elemente inspirate din natura.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.