Accesorii par mireasa 2018, tiare mireasa

Lista articolelor despre accesorii par mireasa 2018 si tiare mireasa pe AflaCum.ro

Articole despre accesorii par mireasa 2018 si tiare mireasa

Citeste cele mai noi articole despre accesorii par mireasa 2018 si tiare mireasa publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre accesorii par mireasa 2018 si tiare mireasa, pe AflaCum.ro!

Te mariti anul viitor, dar nu stii ce accesorii par mireasa se poarta la nuntile din 2018? Urmareste in continuare principalele tendinte pe care designerii din industria nuntilor le-au pregatit pentru tine, ca sa stii ce accesorii par sa alegi pentru coafura de mireasa.

1. La o rochie de mireasa cu design minimalist, se poarta accesorii de par glam. Cuvantul de ordine pentru nuntile din 2018 este opulenta, in ceea ce priveste accesoriile de par. Miresele sunt incurajate sa poarte accesorii de printesa, cum sunt tiarele de mireasa sau pieptenii de par cu cristale.

2. Coafuri sofisticate si accesorii de par mireasa pe masura. Coafurile boho nu mai sunt la moda la nuntile din 2018, iar coronitele din flori naturale sunt inlocuite cu ceva mai extravagant. Prin urmare, daca organizezi o nunta vintage, poti alege un accesoriu de par cu perle, iar daca esti o romantica incurabila, mizeaza pe accesorii de par cu cristale si elemente inspirate din natura.

Numite coronite sau diademe, tiarele mireasa care se poarta in 2020 sunt acele accesorii de par unice si creative la care poate apela o mireasa pentru a-si pune in valoare coafura si stilul vestimentar. In functie de model, iti prezentam principalele tipuri de tiare mireasa din care poti alege pentru apropiata nunta. Daca nu vrei sa porti in ziua nuntii o voaleta sau un pieptene de par, tiara de mireasa potrivita poate fi alternativa ideala pentru tine. Tiarele pot fi purtate in orice anotimp, dar iarna diademele adauga o nota de mister in privirea oricarei mirese.

Dupa stil si material, tiarele de mireasa sunt de mai multe tipuri. Iata care sunt acestea:

Dupa culoare si material: Tiarele sunt realizate din metal auriu sau argintiu, dar tiarele argintii sunt cele mai populare pentru miresele anului 2020.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.