Accesorii potrivite, perechi glamorous

Lista articolelor despre accesorii potrivite si perechi glamorous pe AflaCum.ro

Articole despre accesorii potrivite si perechi glamorous

Citeste cele mai noi articole despre accesorii potrivite si perechi glamorous publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre accesorii potrivite si perechi glamorous, pe AflaCum.ro!

In primul rand trebuie sa stii ce tip de eveniment este o gala.

Trebuie sa stii ca este un eveniment formal, cu tinuta eleganta obligatorie, deci e ocazia perfecta de a scoate (sau de a cumpara) cea mai eleganta, mai sofisticata si mai stylish rochie (da, fara doar si poate, o gala impune sa te imbraci intr-o rochie) in limita ariei tale de posibilitati.

Cum ar trebui sa arate si ce ar trebui sa contina tinuta ta, vei afla imediat.

Fiecare barbat ar trebui sa aiba macar un costul elegant, pentru ocazii. Iata cum p0ti alege un astfel de constum si accesoriile potrivite:

Alege o culoare pentru costum. Negrul este clasic, insa gri inchis este o alegere mult mai potrivita, deoarece este o culoare neutra, care se potriveste oricarui tip de ten, poate fi usor combinat cu alte culori si merge la orice ocazie.

Alege marimea potrivita. Mergi la un magazin de specialitate, probeaza mai multe costume si cere sfaturi in legatura cu modelul de croi care ti se potriveste.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.