Accesorii tort nunta, cosulete cocarde

Lista articolelor despre accesorii tort nunta si cosulete cocarde pe AflaCum.ro

Articole despre accesorii tort nunta si cosulete cocarde

Citeste cele mai noi articole despre accesorii tort nunta si cosulete cocarde publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre accesorii tort nunta si cosulete cocarde, pe AflaCum.ro!

Fiecare cuplu spera ca ziua nuntii sa fie un eveniment unic, care se petrece o singura data in viata, iar casnicia dureaza pana la adanci batraneti. Pune la punct fiecare detaliu si afla de ce accesorii must have are nevoie un cuplu pentru nunta perfecta. Marele eveniment este o amintire pe viata, asa ca ai grija de fiecare detaliu in parte alegand accesoriile si decorul adecvat pentru ziua cea mare. De la paharele de sampanie la cutia de bani in care invitatii vor pune darurile de nunta, nu trebuie sa ignori niciun amanunt.

Nunta propriu-zisa este formata din doua parti esentiale si anume: cununia religioasa si petrecerea de la restaurant. Pentru slujba de la biserica ai nevoie de:

- Pernute verighete. Pernutele sunt acele accesorii nunta folosite la ceremonia religioasa. Dupa uniunea matrimoniala, mirii vor pastra intr-un loc sigur din caminul lor pernuta de verighete.

Pentru ca nunta este un eveniment festiv foarte important, mireasa poate opta pentru achizitionarea de cocarde invitati. Desigur, nu doar invitatii poarta la nunta flori in piept, ci si mirele.

Totusi, pentru ca mirele, nasul, tata socru si cavalerul de onoare sa se distinga de ceilalti invitati, ei pot purta in piept flori mai mari.

Conform traditiei, mireasa cumpara cocardele invitatilor la nunta si tot ea, ajutata de celelalte domnisoare de onoare, le va prinde in piept oaspetilor.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.