Anemie

Lista articolelor despre anemie pe AflaCum.ro

Articole despre anemie

Citeste cele mai noi articole despre anemie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre anemie, pe AflaCum.ro!

Carenta de fier atrage dupa sine o serie de consecinte negative. Printre cele mai frecvente sunt oboseala, durerile de cap si incapacitatea de concentrare.

Fie ca lipsa de fier este cauzata de anemia feripiva sau de alte afectiune, cert este ca in cel putin 50% dintre cazuri, deficitul de fier cauzeaza oboseala si proasta dispozitie.

In acest sens, medicii recomanda suplimentarea dietei zilnice cu alimente bogate in fier si, in caz de nevoie, cu alte suplimente alimentare.

Bananele sunt o sursa inepuizabila fibre, proteine, glucide, vitamine si minerale de aceea
trebuie sa le consumam zilnic in special iarna.

Fructele preferate ale sportivilor, bananelele sunt alimentul minune care furnizeaza energie, stimuleaza creierul si combat anemia. Aceste fructe exotice au un gust aromat, suficient de dulce pentru a inlocui orice desert.

Proprietatile bananelor:

Citeste prospectul medicamentului Rienso si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Rienso se utilizeaza pentru tratarea anemiei.

Prezentul document este un rezumat al Raportului public european de evaluare (EPAR) pentru Rienso. Documentul explica modul în care Comitetul pentru produse medicamentoase de uz uman (CHMP) a evaluat medicamentul, pentru a emite avizul în favoarea acordarii autorizatiei de introducere pe piata si recomandarile privind conditiile de utilizare pentru Rienso.

Citeste prospectul medicamentului One tablet daily si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii terapeutice: Pentru sustinerea biologica a efortului, dupa suprasolicitare, sau in carente de vitamine la sportivi. Pentru cresterea rezistentei organismului la infectii. Pentru ameliorarea starii de oboseala sau slabiciune si disconfort, datorate unei activitati fizice sau intelectuale intense sau de lunga durata.

In anemiile datorate unor deficiente nutritionale. In convalescenta si la persoanele varstei a III-a, pentru ameliorarea starii de oboseala si inducerea senzatiei de confort.

Citeste prospectul medicamentului Neorecormon si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

NeoRecormon se utilizeaza pentru prevenirea sau tratarea anemiei (eritrocitele sunt in numar mai mic decat nivelul normal), cauzata de diversi factori.

Medicamentul se poate utiliza la sugari, copii si adulti, in functie de cauza anemiei:

Citeste prospectul medicamentului Mircera si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

MIRCERA este folosit pentru tratarea anemiei (numar redus de celule rosii in sange) la pacientii cu insuficienta renala cronica (scaderea progresiva, pe termen lung, a capacitatii rinichilor de a functiona in mod corespunzator).

Medicamentul se elibereaza numai pe baza de reteta medicala.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Epoetin Alfa Hexal si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Epoetin...
Ceaiul de urzica la plic contribuie la detoxifierea organismului prin favorizarea diurezei, este suport pentru sanatatea articulatiilor...
Citeste prospectul medicamentului Dynepo si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Epoetina delta este...
Citeste prospectul medicamentului Biopoin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Biopoin este o...
Citeste prospectul medicamentului ANTREX, coprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Anemia...
Citeste prospectul medicamentului ANTREX, solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...