Antioxidant, diabet

Lista articolelor despre antioxidant si diabet pe AflaCum.ro

Articole despre antioxidant si diabet

Citeste cele mai noi articole despre antioxidant si diabet publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre antioxidant si diabet, pe AflaCum.ro!

Ceaiul din frunze de afin contribuie la reglarea tranzitului intestinal, ajuta la mentinerea normala a glicemiei, sustine functia excretoare a rinichilor si este un puternic antioxidant.

Ingrediente: frunzele arbustului Vaccinium myrtillus L., fam. Ericaceae, care contin tanin, derivati flavonici, arbutozid, mirtilina, proantociani, acizi triterpenici, tiamina, saruri minerale.

Efect: hipogliceminat, astringent, antidiareic, diuretic, antiinflamator si antiseptic urinar.

Ceaiul de urzica la plic contribuie la detoxifierea organismului prin favorizarea diurezei, este suport pentru sanatatea articulatiilor si sustine vitalitatea organismului.

Ingrediente: urzica (Urticae herba)

Efect: antianemic, remineralizant, hemostatic (opreste sangerarile), antiinflamator, antidiareic, diuretic, hipoglicemiant.

Schinduful este o specie de cimbrisor care poate ajuta la tratarea diabetului zaharat prin scaderea zaharului din sange. Important! Consulta medicul inainte de a adauga orice medicamente pe baza de plante in regimul tau.

Cum sa ameliorezi diabetul. Foloseste schinduf:

1. Discuta cu medicul inainte de a adauga schinduf in dieta. Schinduful interactioneaza cu o varietate de medicamente prescrise pentru diabet, precum si cu unii diluanti ai sangelui. Din acest motiv, este esential sa consulti medicul inainte de a adauga schinduf in alimentatie. Poate interfera cu medicamentele pentru tratarea diabetului zaharat, precum si a altor afectiuni.

Cainii cu diabet nu mai au capacitatea de a produce suficienta insulina pentru a-si regla in mod corespunzator glicemia. Insulina este responsabila cu transmiterea zaharurilor catre celule pentru energie. Astfel, cu un exces de zahar in organism si fara suficienta energie la nivel celular, un caine diabetic va pierde in greutate, va face cataracta si va suferi de infectii ale vezicii urinare si de anumite boli de rinichi. Nu exista vindecare pentru diabetul canin, dar cu cat depistezi afectiunea mai devreme, cu atat tratamentul va fi mai eficient.

Diabetul la caini. Predispozitie:

1. Obezitate. Diabetul canin se poate produce atunci cand un caine este mai greu decat media. Verifica din cand in cand cutia toracica a cainelui. Treci mana de-a lungul acesteia. Ar trebui sa poti simti coastele cainelui cu usurinta. Daca nu, cainele ar putea fi supraponderal. Unii caini au blana incredibil de lunga si de groasa, ceea ce poate face mai dificila verificarea. Un alt test eficient este apasarea usoara pe spate pentru a simti oasele soldului. Daca le simti fara probleme, atunci cainele tau nu este supraponderal. Daca animalul de companie este supraponderal, mergi la medicul veterinar, care ii va da o dieta speciala. Nu uita sa iti plimbi cainele cat de des se poate!

Diabetul este o boala comuna care afecteaza persoane de toate varstele, cu predilectie pe cele ajunse la varsta a treia. Stresul, alimentatia necorespunzatoare si o viata dezordonata sunt principalele cauze ale acestei afectiuni grave. Din pacate, diabetul nu poate fi inca vindecat, dar se trateaza. Pe langa tratamentul clasic, iti propunem, azi, un tratament naturist pe baza de praz si bame.

Poti incerca remediul pe care ti-l prezentam, azi, inainte de tratamentul clasic(cel cu insulina), dar si in timpul acestui tratament. Remediul natural stimuleaza functia pancreasului si astfel s-ar putea sa reduci numarul de injectii. Nu uita sa mergi sistematic la medicul specialist pentru a monitoriza boala!

Tratament natural impotriva diabetului. Ai nevoie de:

Vara vine cu mult soare, caldura, relaxare in vacante pe plaje superbe si mult bronz. Din pacate, sezonul estival aduce si probleme de sanatate. Mai exact, exista cateva boli care se pot agrava odata cu venirea caniculei. Despre acestea, in materialul de mai jos.

Boli care se acutizeaza vara:

Diabet. Temperatura ridicata favorizeaza deshidratarea, iar aceasta la randul sau poate crea complicatii unei persoane care sufera de diabet. De asemenea, daca nivelul de glucoza din sange este ridicat, vei urina mai des, iar asta inseamna deshidratare. Bea multa apa(minimum 2 litri pe zi) si evita bautuirle cofeinizate. Simptomele asociate unor astfel de probleme sunt ameteli, transpiratie in exces, crampe musculare, pielea rece si uscata, durerile de cap, batai neregulate ale inimii, greata. Daca suferi de diabet si ai asemenea probleme, cauta o camera racoroasa, bea apa la temepratura camerei si suna la 112. Ai grija si cat rte expui la soare! Arsurile provocate de razele UV streseaza organismul, iar acest stres poate creste glucoza din sange! Si iar ar fi complicatii!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Multi oameni ignora diferitele semne care le apar pe piele. O greseala imensa, pe principiul lasa ca...
Diabetul este, din pacate, o boala pentru care nu s-a gasit o metoda de vindecare. Evolutia poate...
Diabetul este o boala comuna care afecteaza persoane de toate varstele, cu predilectie pe cele ajunse la...
Sanatatea este esentiala in societatea omului modern. O viata cat mai echilibrata reprezinta cheia unei vieti armonioase,...
Probabil ai aflat ca apa consumata pe stomacul gol, imediat dupa trezire, face minuni in organismul tau....
Liliacul este foarte iubit pentru florile sale minunate si parfumate. Putini stiu, insa, ca aceste superbe flori...