Antiparazitar, antibacterian

Lista articolelor despre antiparazitar si antibacterian pe AflaCum.ro

Articole despre antiparazitar si antibacterian

Citeste cele mai noi articole despre antiparazitar si antibacterian publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre antiparazitar si antibacterian, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului  Flagyl, ovule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tratamentul curativ al infectiilor medicochirurgicale cu germeni anaerobi sensibili. Amibiaza severa cu localizare intestinala si hepatica. Lambliaza, trichomoniaza urogenitala, vaginite nespecifice.

Prezentare: Cutii a 20 comprimate filmate de 250 mg. Suspensie buvabila 4%, flacon de 120 ml, cu lingurita de masura. Cutii a 10 ovule de 500 mg.

Citeste prospectul medicamentului Permax si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Este un antiparazitar indicat in oxiuriaza, trichinelloza, ascaridioza, anchilostomiaza, in infectii simple sau mixte.

Compozitie: Suspensie pentru uz intern continand mebendazol 0,02 g/ml.

Citeste prospectul medicamentului Tiberal, comprimate 250 mg si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Recomandat in urmatoarele afectiuni ale tractului genito-urinar la barbati si femei: trichomonaza (provocata de Trichomonas vaginalis) - vaginite, vulvite, uretrite; amibiaza - in toate infectiile intestinale provocate de Entamoeba histolytica (inclusiv dizenteria amibiana), precum si in toate formele de amibiaza extraintestinala (in special abcesul amibian al ficatului); lambliaza.

Prezentare farmaceutica: Comprimate orale a 250 mg si 500 mg ornidazol (ambalaje cu 20 buc.).

Citeste prospectul medicamentului Tinidazol, solutie perfuzabila 2g/l si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Profilaxia si tratamentul infectiilor cu anaerobi cand nu se poate aplica tratamentul oral: septicemii, sinuzite, pneumonii, abcese pulmonare, osteomielite, avort septic, peritonite, infectii intraabdominale sau ale plagilor dupa interventii chirurgicale.

Infectii cu: Bacteroides fragilis, alte specii de Bacteroides si fusobacterii, peptococi, peptostreptococi, clostridii, Veillonella. Profilaxia infectiilor cu bacterii anaerobe. In interventiile chirurgicale pe tractul gastrointestinal, aparat urinar si genital.

Citeste prospectul medicamentului Nitrofurantoin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Infectii urinare acute - bacteriurie vezicala, pielonefrita, profilaxia de durata a infectiilor urinare recurente (dupa ce urina a fost sterilizata printr-un chimioterapic eficace).

Prezentare farmaceutica: Comprimate enterosolubile continand nitrofurantoina 100 mg (flac. cu 30 buc.).

Citeste prospectul medicamentului Hexoral, solutie pentru spray si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Infectii ale zonei oro-faringiene, inclusiv cele dentare cu germeni sensibili.

Prezentare farmaceutica: Solutie pentru spray continand hexetidin 200 mg/100 ml si excipienti (flacon spray cu 40 ml solutie).

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Acest medicament este recomandat in infectii acute si cronice ale cailor respiratorii superioare si inferioare: raceala, sinusita,...