Anunt sarcina

Lista articolelor despre anunt sarcina pe AflaCum.ro

Articole despre anunt sarcina

Citeste cele mai noi articole despre anunt sarcina publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre anunt sarcina, pe AflaCum.ro!

Momentul cand afli ca ai ramas insarcinata este unic si poate crea emotii diverse. Vei fi in culmea fericirii dar si putin socata, daca iti doresti copilul. La polul opus, vei trai un soc intens si o spaima pe masura, daca sarcina nu a fost programata. Oricum cum ar fi, vei lua decizia potrivita! Pentru asta trebuie sa anunti pesoanele importante din viata ta! De cele mai multe ori, nu e deloc usor. Daca tii, insa, cont de sfaturile de mai jos, vei trece cu succes peste acest moment!

Cum sa anunti ca esti insarcinata:

Anunta-ti sotul/concubinul/tatal copilului cat mai repede posibil. Daca tu si iubitul tau ati lucrat la un copil, asa cum spunem noi, romanii, atunci momentul reprezinta vestea cea mare! Puteti chiar face testul de sarcina impreuna, iar in acest caz veti trai bucuria la dublu, in acelasi timp! Daca afli singura, ai putea chiar sa-i trimiti partenerului tau o poza cu testul de sarcina!

Daca tocmai ati aflat ca sunteti insarcinata si doriti sa va anuntati familia si prietenii in legatura cu vestea cea buna, iata cateva metode creative, care ii vor emotiona si mai mult:

- Spuneti-i sotului. Daca sotul dumneavoastra nu a aflat inca de sarcina, puteti sa va distrati putin. Daca aveti destui bani, cumparati-i un cadou, pe care sa lipiti o dedicatie pentru cel mai bun tata din lume si asteptati sa-i vedeti reactia.

- Dati o petrecere. Planuiti o petrecere pentru familie si prieteni, dar nu le spuneti motivul. In mijlocul petrecerii, faceti o poza de grup si inainte ca aparatul sa focalizeze, dati-le vestea cea buna. Ideea e sa pastrati reactiile lor imortalizate in timp.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.