Cum sa va anuntati sarcina intr-un mod creativ?

Cum sa va anuntati sarcina intr-un mod creativ?

Daca tocmai ati aflat ca sunteti insarcinata si doriti sa va anuntati familia si prietenii in legatura cu vestea cea buna, iata cateva metode creative, care ii vor emotiona si mai mult:

- Spuneti-i sotului. Daca sotul dumneavoastra nu a aflat inca de sarcina, puteti sa va distrati putin. Daca aveti destui bani, cumparati-i un cadou, pe care sa lipiti o dedicatie pentru cel mai bun tata din lume si asteptati sa-i vedeti reactia.

- Dati o petrecere. Planuiti o petrecere pentru familie si prieteni, dar nu le spuneti motivul. In mijlocul petrecerii, faceti o poza de grup si inainte ca aparatul sa focalizeze, dati-le vestea cea buna. Ideea e sa pastrati reactiile lor imortalizate in timp.

- Postati vestea pe Facebook. Daca vreti sa va anuntati sarcina, aceasta e o metoda optima. Puteti folosi si alte retele de socializare. Puteti pune prima ecografie, ca poza de profil sau puteti sa scrieti un status original.
- Faceti cadouri familiei si prietenilor. Daca aveti bani suficienti puteti sa le faceti mici cadouri, care sa contina biletele originale cu indicii ale sarcinii.

- Purtati un tricou. Puteti sa va anuntati sarcina prin tricouri cu imprimeuri originale si distractive, pe care sa le purtati, impreuna cu sotul, atunci cand vreti sa dati cuiva vestea cea mare si nu numai.

Acestea sunt cateva idei originale, prin care puteti sa le dati tuturor vestea cea mare, intr-o maniera foarte placuta si distractiva.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Momentul cand afli ca ai ramas insarcinata este unic si poate crea emotii diverse. Vei fi in...
O femeie poate suferi diverse modificari fizice, emotionale si psihologice in timpul sarcinii. Aceste schimbari se pot...
Esti insarcinata si ai vrea sa faci sex, dar ai temeri? Nu ai de ce! Credinta populara...