Apetit sexual

Lista articolelor despre apetit sexual pe AflaCum.ro

Articole despre apetit sexual

Citeste cele mai noi articole despre apetit sexual publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre apetit sexual, pe AflaCum.ro!

Libidoul poate scadea din mai multe cauze. Neintelegerile persistente in cuplu, problemele sociale, situatia financiara, plafonarea si chiar senzatia de incompatibilitate sexuala pot provoca scaderea apetitului. Din fericire, exista solutii de a remedia problema. Trebuie doar sa-ti doresti!

Cum sa ridici nivelul libidoului intr-o relatie de lunga durata:

- daca certurile sunt frecvente, identificati sursa si incercati sa rezolvati problema. Doar prin comunicare veti reusi! Daca va izolati in lumi diferite, libidoul se va prabusi, iar despartirea va deveni iminenta;

Testosteronul este hormonul sexual masculin care mentine caracterele sexuale secundare masculine. Cu alte cuvinte, performanta sexuala a unui barbat pe termen lung este influentata, in mare parte, de echilibrul hormonal.

Din pacate, in mod natural, nivelul de testosteron scade pe masura ce barbatul imbatraneste. Procesul incepe, in general, in jurul varstei de 30 ani si se accentueaza pe la 38-40 ani. Trecerea anilor afecteaza indiscutabil concentratia de testosteroni, insa acest proces ireversibil poate fi incetinit cu ajutorul unui stil de viata echilibrat. Iata cateva metode naturale prin intermediul carora poti mentine nivelul optim de testosteron:

1. Fa sex frecvent. Conform studiilor, dupa un contact cu partenera, organismul unui barbat produce mai mult testosteron. Aceasta este una din modalitatile cele mai placute si mai simple de a creste cantitatea acestui hormon.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.