Avort, vitamina E

Lista articolelor despre avort si vitamina E pe AflaCum.ro

Articole despre avort si vitamina E

Citeste cele mai noi articole despre avort si vitamina E publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre avort si vitamina E, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Viamina E forte si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii terapeutice: Avort habitual si iminenta de avort, sterilitate, amenoree, oligomenoree, toxicoza gravidica, tulburari neurovasculomusculare de sarcina, agalactie, tulburari de climacteriu, hipofoliculinemie, crauroza vulvara, prurit vulvar, criptorhidie;

• Hepatita cronica si epidemica;

Vitamina E(tocoferol) este foarte importanta pentru buna functionare a organismului uman. Daca aceasta vitamina se regaseste insuficient in corpul omului, se poate ajunge la afectiuni grave precum infertilitatea!

Semne  ale deficitului de vitamina E:

- absorbtie slaba a nutrientilor din tractul digestiv. Pancreasul, ficatul sau vezica biliara se pot imbolnavi!

Durerile de sani afecteaza intre aproximativ 70 % din femei, mai ales in timpul ciclului mestrual si se manifesta sub forma de intepaturi, usturimi, hipersensibilitate si inflamare a tesutului mamar.

Durerile de sani sunt de doua feluri: ciclice ( isi schimba intensitatea in timpul ciclului menstrual) si nonciclice (nu isi schimba intensitatea), cele din urma fiind mai putin frecvente.

Iata cateva remedii naturiste pentru durerile de sani:

Un remediu naturist pe care il poti prepara acasa pentru a scapa de cicatrici este crema homemade pe baza de lamaie, unt de shea si vitamina E.

Ingrediente:

– suc de lamaie

Vitamina E alimenteaza organismul cu antioxidanti ce dizolva grasimile.

Beneficiile consumului de vitamina E: 

Aceasta vitamina este esentiala pentru buna functionare a sistemul imunitar si a procesului antiinflamator si joaca un rol important in prevenirea bolilor.

Citeste prospectul medicamentului Vitamina E Forte, solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Fenomene carentiale in sindroame de malabsorbtie, boala fibrochistica a pancreasului, sprue, la nou-nascuti prematuri; avort, sterilitate, tulburari functionale si trofice de menopauza, distrofii musculare, colagenoze si fibrozite, boala Dupuytren, miopie evolutiva, enurezis, unele anemii la copii, angina de piept, arterita obliteranta, tromboflebite, ulcere varicoase (ca medicatie adjuvanta), afectiuni reumatice inflamatorii.

Prezentare farmaceutica: Capsule gelatinoase continand vitamina E 100 mg (flac. cu 25 buc.); fiole a 1 ml solutie uleioasa injectabila continand vitamina E 30 mg sau 300 mg (cutie cu 5 buc.).

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului ProVisio cu luteina, Comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Vedrop este o solutie orala care contine substanta activa tocofersolan. Pentru ce se utilizeaza Vedrop? Vedrop se...
Citeste prospectul medicamentului ALILESTRENOL , comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii...
Cuticulele unghiilor se crapa iarna, deoarece nu sunt suficient de hidratate, din cauza aerului rece si uscat. ...