Bauturi racoritoare

Lista articolelor despre bauturi racoritoare pe AflaCum.ro

Articole despre bauturi racoritoare

Citeste cele mai noi articole despre bauturi racoritoare publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre bauturi racoritoare, pe AflaCum.ro!

Reteta Coca-Cola continua sa fie invaluita in mister, desi bautura a devenit foarte populara pe intreg Mapamondul. John Pemberton (1831-1888), un farmacist american, este inventatorul acestei bauturi racoritoare. De atunci si pana in zilele noastre, compania producatoare nu a dezvaluit foarte multe despre reteta. Chiar si asa regasim in mediul online si nu numai multe retete care fac trimitere la Coca-Cola.

N-o sa ne axam, astazi, pe reteta complexa a lui Pemberton, adaptata apoi de catre producatorul avizat, ci pe o reteta mai simpla, care va oferi un gust asemanator. Nu vei folosi alcool sau cofeina, asa cum se intampla in reteta de baza!

Ingrediente pentru 1,5 litri de Coca-Cola:

Sezonul estival este asociat cu plaja si excursiile in statiuni.

Este intr-adevar o idee excelenta sa iti iei liber cateva zile si sa fugi departe de tumultul cotidian pentru relaxare.

Intr-o statiune pe litoral te poti incalzi la soare si inota in apele limpezi, albastre. Baile de soare, scuba diving si snorkeling sunt doar cateva activitati de care puteti profita, o data ajunsi intr-o statiune de pe litoral.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.