Budinca, branza

Lista articolelor despre budinca si branza pe AflaCum.ro

Articole despre budinca si branza

Citeste cele mai noi articole despre budinca si branza publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre budinca si branza, pe AflaCum.ro!

Daca esti o gospodina desavarsita, sigur te pricepi sa faci multe tipuri de budinca. Oricat ai fi, insa, de experimentata, n-ai cum sa le stii pe toate. Uita-te, spre exemplu, la reteta de mai jos si spune-ne daca ai mai gatit-o. Daca nu, apuca-te de treaba. Daca da, tot e bine: ti-ai amintit de o budinca delicioasa.

BUDINCA DE DOVLECEI CU BRANZA

Ingrediente:

Pentru aceasta budinca de paste se pot folosi, dupa preferinta, spaghete, macaroane, fundite sau melcisori.

Ingrediente:

- 300 g paste
- 4 linguri de branza,
- 2 oua,
- o ceasca lapte sau smantana,
- 2 linguri de unt,
- o lingura de pesmet.

Ti-e pofta de ceva dulce, dar parca nu ai manca ceva din comert? Esti, in egala masura, suficient de obosit/a incat sa pierzi timpul cu retete complicate?! Daca esti in aceasta situatie, reteta pe care urmeaza sa ti-o prezentam e pentru tine. Aceasta negresa merge in orice sezon, fie ca e cald sau frig afara.

Negresa cu visine si branza. Ingrediente:

- 100 grame de ciocolata amara;

Ai cumparat o bucata de branza fara sa o gusti si acum ti se pare prea sarata? Sau poate atunci cand ai gfustat-o ti s-a parut in regula? Nu e nicio problema. Exista metode simple de desarare a branzei.

Cum sa desarezi branza. Metoda 1. Apa rece. Vorbim despre cea mai populara si simpla metoda de eliminare a excesului de sare din branza. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci bucata de branza intr-o oala cu apa rece, apoi sa bagi vasul cu branza in frigider. Lasa branza in apa minimum o zi. Daca vrei sa grabesti procesul de desarare, taie branza felii inainte de a o introduce in apa. Nu o felia prea subtire, sa nu se rupa! Atentie! Branza desarata in apa trebuie consumata destul de repede. Altfel se va ingalbeni si va prinde un gust nu prea placut.

Cum sa desarezi branza. Metoda 2. Apa si lapte dulce. Pune branza intr-un castron si toarna peste ea o cana de lapte dulce si doua cani de apa rece. Muta castronul la frigider pentru 4-5 ore.

Prajitura cu branza si dovleac este atat de buna incat va fi savurata chiar si de cei care nu se prea omoara cu consumul de dovleac. Iata reteta simpla pe care nu ai cum s-o ratezi!

Prajitura cu branza si dovleac.Ingrediente:

- 450 grame de branza de vaci;

Branza cheddar se gaseste in majoritatea magazinelor alimentare, insa gustul e, de multe ori, departe de cel autentic. Pentru a consuma o branza cheddar ca la mama ei, cum spunem noi, romanii, ar trebui sa o faci in propria bucatarie. Procesul de preparare necesita mult timp, dar nu e unul dificil.

Branza cheddar. Ingrediente pentru aproximativ 900 grame:

- 8 litri de lapte proaspat, crud;

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Branza de capra are un gust diferit fata de cea de vaca. Unele persoane nu suporta acest...
Iti place budinca? Daca da, trebuie sa incerci reteta pe care ti-am pregatit-o astazi! Se prepara rapid,...
Branzoaicele sunt gustari minunate, pe care le poti servi in orice moment al zilei! Dimineata, cu o...
Vrei un desert rapid si simplu de facut, pe care il vor adora mai ales cei mici?...
Budinca de ananas reprezinta un desert foarte gustos si simplu de preparat. Si poate la fel de...
Insomnia poate fi provocata de o stare mentala nepotrivita, dar si de alimentatie. Mai jos iti prezentam...